Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Nisan 2020 #31 1. sistemde anakartı varsa ASRock B450(M) Pro4 yapıp PSU olarak High Power Gold Performance GD 750W öneririm.
1. sistemde anakartı varsa ASRock B450(M) Pro4 yapıp PSU olarak High Power Gold Performance GD 750W öneririm.
NumanS Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 135 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2020 #32 Dgnburak35 dedi: Teknobiyotik'ten düzenleme yaparak X2 düşünebilirsin. Unlostun bilgisayarlarını hiç tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Unlostun bilgisiyari değil sinerji üzerinden hazır sisteme eklemeler yaptim. Sylveon dedi: 1. sistemde anakartı varsa ASRock B450(M) Pro4 yapıp PSU olarak High Power Gold Performance GD 750W öneririm. Genişletmek için tıkla... O zaman 1.Sistem alicam ve anakart sinerji üzerinde var psu olarak var ise değiştirmeye çalışıcam. Ek olarak başka bir şey eklemem gerekiyormu ve kafamda bir soru var rx 5700 XT aldığım zaman ekran kartı için vbios yapmam gerekiyormu.
Dgnburak35 dedi: Teknobiyotik'ten düzenleme yaparak X2 düşünebilirsin. Unlostun bilgisayarlarını hiç tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Unlostun bilgisiyari değil sinerji üzerinden hazır sisteme eklemeler yaptim. Sylveon dedi: 1. sistemde anakartı varsa ASRock B450(M) Pro4 yapıp PSU olarak High Power Gold Performance GD 750W öneririm. Genişletmek için tıkla... O zaman 1.Sistem alicam ve anakart sinerji üzerinde var psu olarak var ise değiştirmeye çalışıcam. Ek olarak başka bir şey eklemem gerekiyormu ve kafamda bir soru var rx 5700 XT aldığım zaman ekran kartı için vbios yapmam gerekiyormu.