RTX 2060 ve Ryzen 2700X 2K için yeterli mi?

• Konuyu başlatan hiraa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 4.443
144 Hz almanın nasıl bir dezavantajı olabilir ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın
Ben de bilmiyorum ki mesela benim 144 HZ 1080 p ama ben bu Hz de kullanamıyorum ki. 120 ye çekiyorum BF5 i de 120 ye çekiyorum yoksa oynanmıyor. Ekran kartım kafasına göre çalışıyor. Bi % 99 bi %70 falan oluyor çok sinir bozucu. Akıcı oynayamıyorum Gittim 2060 karta 3 bin verdim sonucunu alamıyorum. Camdan atacağım PC yi birazdan.

Ben de bilmiyorum ki mesela benim 144 HZ 1080 p ama ben bu Hz de kullanamıyorum ki. 120 ye çekiyorum BF5 i de 120 ye çekiyorum yoksa oynanmıyor. Ekran kartım kafasına göre çalışıyor. Bi % 99 bi %70 falan oluyor çok sinir bozucu. Akıcı oynayamıyorum Gittim 2060 karta 3 bin verdim sonucunu alamıyorum. Camdan atacağım PC yi birazdan.
Sıkıntı olmaması lazım o ekran kartıyla o monitörün.Birde monitörün hz'sini çekme diye birşey varmı ?

RTX için 2K şart oldu gibime geliyor :d İşlemciniz ney ?

İntel alsaydınız böyle sorun olmazdı diyorlar hey Allahım. Arkadaşlar bahsettiğiniz işlemci ile arkadaşın işlemcisi arasında 30 FPS fark yok. Saçmalamayın lütfen.

Nvidia denetim masasından dsr ayalarına girin ve çözünürlüğü artırmayı deneyin. Kullandığınız işlemci 1080p'de yeterli ama tek çekirdekte intele göre maksimum 15 fps düşük alırsınız. Anlık droplar oluyorsa ve gpu kullanımı düşüyorsa yazılımsal bir sorun olabilir. Çözünürlüğü dsr ile yükseltip droplar oluyor mu tekrardan test edin.

Nvidia denetim masasından dsr ayalarına girin ve çözünürlüğü artırmayı deneyin. Kullandığınız işlemci 1080p'de yeterli ama tek çekirdekte intele göre maksimum 15 fps düşük alırsınız. Anlık droplar oluyorsa ve gpu kullanımı düşüyorsa yazılımsal bir sorun olabilir. Çözünürlüğü dsr ile yükseltip droplar oluyor mu tekrardan test edin.
DSR ayarını bulamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı