RTX 2060 ve Super versiyonu ile arasındaki fark

blavlmao

Hectopat
Makaleler
1
Yer
36
Merhaba arkadaşlar, babam Vatan Bilgisayar'dan hazır bir sistem aldı 15 dk önce, ve bana sistemlerde yükseltme yapılamıyor olduğunu söyledi, ASUS ROG STRIX RTX 2060 var sistemde ancak ben EVGA RTX 2060 Super istiyordum, hem 100 lira daha ucuzdu hem de daha fazla performans veriyordu. Çok dert etmem gerek bir şey var mı? İçime sindi ancak 3 fan, RGB vb. şeyler için performanstan mı kısmış oldum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, babam Vatan Bilgisayar'dan hazır bir sistem aldı 15 dk önce, ve bana sistemlerde yükseltme yapılamıyor olduğunu söyledi, ASUS ROG STRIX RTX 2060 var sistemde ancak ben EVGA RTX 2060 Super istiyordum, hem 100 lira daha ucuzdu hem de daha fazla performans veriyordu. Çok dert etmem gerek bir şey var mı? İçime sindi ancak 3 fan, RGB vb. şeyler için performanstan mı kısmış oldum?
Süper teknoloji bakımından daha iyi. İkisi de iyi FPS bakımından çok fark yok aralarında. Üzülmenize gerek yok.

Aralarında performans farkı var ve aynı zamanda birinin 8GB diğerinin ise 6GB belleği mevcut ancak siz ROG STRIX aldınız. Soğutması EVGA'dan çok daha iyi soğutmaya sahip olan bir modelden bahsediyorum. Ancak genede 2060S almak çok daha mantıklı olurdu.

Faturayı göndermek isterdim ancak telefonda, ekran kartına indirim yapmışlar 3000 lira olmuş, normal fiyatı 4400-5000 arası. Sistem 7600 TL INTEL 10400F-ASUS STRIX-RTX2060-A6G-EVO-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CRUCIAL 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam aslında RTX 2060S'e geçmekten öte Vatan'dan aldığınıza pişman olmalısınız. Keşke farklı sitelerden toplayarak alsaydınız.

Ne kadar verdi babanız?
Fiyatı ve tam sistemi söyler misiniz? Ona göre yorumlayalım.
Hocam aslında RTX 2060S'e geçmekten öte Vatan'dan aldığınıza pişman olmalısınız. Keşke farklı sitelerden toplayarak alsaydınız.

Ne kadar verdi babanız?
Babamı Recep Baltaş gelse ikna edemez, öyle söyleyeyim.

Faturayı göndermek isterdim ancak telefonda, ekran kartına indirim yapmışlar 3000 lira olmuş, normal fiyatı 4400-5000 arası. Sistem 7600 TL INTEL 10400F-ASUS STRIX-RTX2060-A6G-EVO-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CRUCIAL 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
O zaman dert etmeyin çünkü cidden bu sistemdeki ekran kartını çok iyi fiyata almışsınız. Zotac 2060 bile 3200TL ki ROG STRIX ile Zotac soğutması kıyaslamaz.

O zaman dert etmeyin çünkü cidden bu sistemdeki ekran kartını çok iyi fiyata almışsınız. Zotac 2060 bile 3200TL ki ROG STRIX ile Zotac soğutması kıyaslamaz.
Çok teşekkürler, stoklar biter diye ben dersteyken gitmişti babam, aradığında acil bir karar verdim. Bir an strese girer gibi olup buraya yazmıştım. Artık içim rahat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı