RTX 2060 vs 1660 Super

En ucuz RTX 2060 oyunlarda 80 derecelerde geziniyorsa ben 1660S tercih ederdim. Aklınızdaki markayı araştırıp, testlerine birçok kaynaktan incelemenizi öneririm.

Kasanın hava akışına bağlı bir olay genelde bence o arkadaşın ısısı kasadan çünkü böyle bir kart 80C çok tuhaf.

Kasanın hava akışına bağlı bir olay genelde bence o arkadaşın ısısı kasadan çünkü böyle bir kart 80C çok tuhaf.
Kasanın hava akışı o dereceyi ne kadar değiştirebilir ki yani? Bence en fazla 75 çok zorlarsa 70 dereceye düşürebilir. Şöyle söyleyeyim zamanının en ucuz GTX 1060'ını kullanıyorum ve kasamın hava akışını bırak akış var mı emin değilim açıkçası ama ona rağmen 65 dereceye zor geliyor kart.
Şimdi hocam yaz geldi, sıcaklıklar arttı. Açıkçası bu sıcak havalarda temel bileşenlerde 75-80 dereceler görmek hele bu kadar para veriyorsan biraz insana koyar diye düşünüyorum.

Kasanın hava akışı o dereceyi ne kadar değiştirebilir ki yani? Bence en fazla 75 çok zorlarsa 70 dereceye düşürebilir. Şöyle söyleyeyim zamanının en ucuz GTX 1060'ını kullanıyorum ve kasamın hava akışını bırak akış var mı emin değilim açıkçası ama ona rağmen 65 dereceye zor geliyor kart.
Şimdi hocam yaz geldi, sıcaklıklar arttı. Açıkçası bu sıcak havalarda temel bileşenlerde 75-80 dereceler görmek hele bu kadar para veriyorsan biraz insana koyar diye düşünüyorum.

Sen öyle sanmaya devam et dostum :).

Fiyatına bağlı ama tartışmasız 2060 daha iyi. 1660S' in değeri bence max. 2200TL. Bence şuan 2600 liraya 1660S alınmaz. 2 Hafta önce İncehesap'ta Gigabyte 1660S 3 fanlı model 1900TL idi.

1660s dediğiniz kartın 1-2 sene ömrü kaldı. Rtx 2060'ın en alt modeli rahat 4-5 sene gider.
Ooooo of. 2000 liraya Asus evo 1660 Super duo, 1050 liraya Intel 9400F aldım. Güzel bir fp sistem topladığımı düşünürken şimdilerde pişman gibiyim. Zaten monitörle 7 bini geçiyor. Oldu olacak biraz daha para verip ryzen 3600 ile rtx 2060 almak daha mantıklı gibi. Daha kutuları açmadım. İade edip etmemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı