RTX 2060 vs 5600 XT

Ben1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben dünden beri ekran kartı seçmeye çalışıyorum. Şu üç ekran kartı arasında kaldım:

1.www.itopya.com/asus-dual-geforce-rtx-2060-evo-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
2.www.itopya.com/asus-rog-strix-radeon-rx-5600-xt-t6g-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
3.www.itopya.com/msi-radeon-rx-5600-xt-gaming-x-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/

Benim sipariş verdiğim sistemde bu:

Ekran görüntüsü 2020-12-25 231018 (2).png

Ve bu sistemimdeki
1. Tüm parçalar birbirine uyuyor mu?
2. Hangi ekran kartını sizce almalıyım?
3. Hangi ekran kartı bu kasaya olur?
4. Bu 3 fanlı ASUS versiyon ekran kartı bu kasaya sığar mı?
5. Sizce bu parçalardan birini bile değiştirmem gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2060 al keyfine bak dostum. Yalnız incehesapta bazen indirime giriyor 2060 evo takip edin indirimden al 3500 lira gibi alırsın. Ben bu modeli kullanıyorum gayet memnunum harika bir GPU.

1-Evet.
2-2060.
3-2060.
4-Sığar.
5-SSD kronik sorunlu onu değiştirmen lazım.
Acelen yok ise yeni ekran kartlarını bekle.
Hocam bu gönderdiğim resimlerin hepsini sipariş ettim ve emin olamadım arkadaşım da aynı ssd varmış ve hiçbir sorunu yok gibi görünüyormuş ama aynı fiyata başka ssd öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.Ve ekran kartı biraz acil olduğu için o aman hemen o asus u almalıyım dimi çift fan olan.

Hocam bu gönderdiğim resimlerin hepsini sipariş ettim ve emin olamadım arkadaşım da aynı SSD varmış ve hiçbir sorunu yok gibi görünüyormuş ama aynı fiyata başka SSD öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Ve ekran kartı biraz acil olduğu için o aman hemen o ASUS'u almalıyım değil mi çift fan olan.

Evet ekran kartı olarak 2060'ı alman lazım. SSD olarak;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı