RX 5600 XT vs RTX 2060

Bende 1080 de oynuyorum iki kart da 2K için değil zaten.

FSR DLSS'in yanında kötü bir teknoloji. AMD kullanırken FSR açmıyordum çünkü hem gözle görülür görüntüyü bozuyor hem de yeteri kadar FPS'yi arttırmıyordu.
Hocam ufaktan Nvidia fanboyluğu sezdim saçmalamayın lütfen söz konusu kart 2060 süper değil dlss 2 destekleyen eski bir kart rx 5600xt daha iyi burada

Dedikleriniz de haklısınız ama benim bütçem sınırda burs ile alıyorum ama 6600 benim için fazla olacaktır gerektiğinden iyi bir kart çünkü ağır oyun oynamadığı da ortalama bir ekran kartı yeterli olacaktır. Ve şahsen alım satım da yapıyorum satılırken 5600xt daha çok alıcısı oluyor

RTX 2060 ve kullandığı DLSS2 eskidi. Boşuna övüyorsun.

İşte RTX 2060 ve DLSS2 eskimişken RX 5600XT ve FSR ne yapsın.

RTX 2060 ve kullandığı DLSS2 eskidi. Boşuna övüyorsun. AMD olmasa fg bile açamayacaksın.

Ee yani ne değiştiriyor bu, ben AMD çok kötü bir marka mı dedim. Kartın aldığı performansı değiştiriyor mu bu?

Fg görüntü bozmadığı için açılıyor olabilir mi acaba? RX de alsan açıcaksın RTX de alsan açacaksın bunu zaten. Ben fg kötü demedim, FSR kötü dedim. Fg zaten iyi.

RX 5600XT ile RTX 2060'ın arasında büyük bir fark yok. Oyundan oyuna ya RX 5600XT 5 10 FPS geçiyor ya da RTX 2060 5 10 FPS geçiyor. İki tane eşit kart düşünelim DLSS olanı almak yerine neden FSR'ı tercih edersin.

Sen anlamıyorsun sanırım. RTX 2060 için fg yok, fg açman için FSR açman gerekiyor her türlü. Anla şunu artık.

Bu bilgiyi nereden aldığını bilmiyorum ama öyle bir şey yok. Kaç tane oyun oynadım dediğin olay sadece Silent Hill 2 de vardı.

RX 5600XT ile RTX 2060'ın arasında büyük bir fark yok. Oyundan oyuna ya RX 5600XT 5 10 FPS geçiyor ya da RTX 2060 5 10 FPS geçiyor. İki tane eşit kart düşünelim DLSS olanı almak yerine neden FSR'ı tercih edersin.

Bu bilgiyi nereden aldığını bilmiyorum ama öyle bir şey yok.
dlss 2 eski bir teknoloji olduğu için fsr tercih ederdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı