RTX 2060 vs GTX 1660 Ti

M.Eren Mutlu

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1660 Ti ve RTX 2060 arasından hangisi alınır? Fiyat önemli değil 3000 altı olması yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX teknolojisi sizin için ne kadar önemli?Bence ilk olarak bu soruyu kendinize sormakla başlayın.Eğer sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız RTX’i muhtemelen açmayacaksınız çünkü sizin için FPS, hoş görünen ışık teknolojisinden daha önemli olacak.Ama eğer yeni çıkan hikayeli oyunlar sizin için daha önemli ise ve RTX’in oyunlarda görsel olarak fark yarattığını düşünüyorsanız bence RTX 2060’dan yana karar verilebilir.Kısacası kendi fikrimi şöyle özetleyeyim fiyat/performans ve diğer donanımlara biraz daha para ayırmak için GTX 1660Ti, aman efendim grafiklerim de olsun yeni nesil oyunları yeni teknolojilerle oynamak istiyorum dersen RTX2060.🙃Şimdiden hayırlı olsun.

RTX teknolojisi sizin için ne kadar önemli? Bence ilk olarak bu soruyu kendinize sormakla başlayın. Eğer sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız RTX’i muhtemelen açmayacaksınız çünkü sizin için FPS, hoş görünen ışık teknolojisinden daha önemli olacak. Ama eğer yeni çıkan hikayeli oyunlar sizin için daha önemli ise ve RTX’in oyunlarda görsel olarak fark yarattığını düşünüyorsanız bence RTX 2060’dan yana karar verilebilir. Kısacası kendi fikrimi şöyle özetleyeyim fiyat/performans ve diğer donanımlara biraz daha para ayırmak için GTX 1660 Ti, aman efendim grafiklerim de olsun yeni nesil oyunları yeni teknolojilerle oynamak istiyorum dersen RTX2060.🙃şimdiden hayırlı olsun.

Sağ olun GTX 1660 alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı