RTX 2060 vs GTX 1660 Ti

Spartacus 58

Hectopat
Arkadaşlar şu an 3500 TL bütçem var. Sizce hangi ekran kartını almalıyım? İşlemcim darboğaz yapar mı? Yanıtlarını bekliyorum.
  • Ryzen 5 2600
  • 16 GB 3000MHz
  • 650W 80Plus PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060, GTX 1660 Ti'dan daha güçlü. Zaten fiyatlandırmadan kendisini ele verir. Ancak bu bütçeye 2060 Super bulunuyor:

RTX 2060, GTX 1660 Ti'dan daha güçlü. Zaten fiyatlandırmadan kendisini ele verir. Ancak bu bütçeye 2060 Super bulunuyor:

işlemcim besleyemeyebilir diye super hiç düşünmedim
Hayır, darboğaz yapmaz, RTX 2060 alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bazı videolarda sanki var gibi ama bunda hiç olmuyor onu anlayamadım

Inno3D markasını bilmem ama ben 3 sene Galax marka ekran kartı kullandım hiç pişman etmedi o yüzden yine Galax marka bir ürün önereceğim,işlemcinize de bir problem çıkaracağını düşünmüyorum.
INNO 3D Markası da gayet iyidir. Çekirdek hızlarına bakılmalı aynı fiyatta. Alternatif olarak düşünürseniz. Sapphire Amd Radeon Rx 5700 Xt 8gb 256bit Gddr6 Dx(12) Pcı-e 4.0 - n11.com

@Spartacus 58 Bazı oyunlarda hafif darboğaz yapabiliyor.
mesela
INNO 3D Markası da gayet iyidir. Çekirdek hızlarına bakılmalı aynı fiyatta. Alternatif olarak düşünürseniz. Sapphire Amd Radeon Rx 5700 Xt 8gb 256bit Gddr6 Dx(12) Pcı-e 4.0 - n11.com
teşekkür ederim nvidia düşünüyorum
ben en düşük ayara bile aldıgımda darboğaz yapmamasını istiyorum eğer öyle ise rtx 2060 benim için ideal olur

işlemcim besleyemeyebilir diye super hiç düşünmedim

bazı videolarda sanki var gibi ama bunda hiç olmuyor onu anlayamadım

Oyundan oyuna değişen farklar olacaktır. Ben birazcık daha ileriye dönük olması açısından söz ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı