Tanıdığın güzel kazıklamış seni herkes yolunda.1 sene kullanıldı sadece tanıgımdan aldım 4070 e geçti yakın zamanda kartı boşa çıkmıstı
Tanıdığın güzel kazıklamış seni herkes yolunda.1 sene kullanıldı sadece tanıgımdan aldım 4070 e geçti yakın zamanda kartı boşa çıkmıstı
Bu fiyatlara RX 6600 / 6600 XT alınabilirdi. Kazık yemişsin.4300tl
1 sene kullanıldı sadece tanıgımdan aldım 4070'e geçti yakın zamanda kartı boşa çıkmıstı.
Ya bi ara gördüm trendyol satıyorduSence kanka?sıfır olabilir mi?
2. El piyasası aşağı yukarı o kadar bir 500 daha ucuz sadece. Miningsiz ve temiz ise normal bu fiyat.Tanıdığın güzel kazıklamış seni herkes yolunda.
6600-XT vs varken eskimiş kartı kim napsın anlatmak istedigim tek fiyat degil. 2000 serisi kartmı alınır 2024 e gircez.2. El piyasası aşağı yukarı o kadar bir 500 daha ucuz sadece. Miningsiz ve temiz ise normal bu fiyat.
2000 serisi mi kaldı hocam sıfıra artıkTanıdık seni biraz kazıklamış hocam geçen RX 6600XT gördüm o fiyata 2 sene garantisi olan.
Ya bi ara gördüm trendyol satıyordu![]()
Evet temiz kart kfg hepsi mevcut msi sitesinden kod yazınca çıkıyor kartın herşeyi2. El piyasası aşağı yukarı o kadar bir 500 daha ucuz sadece. Miningsiz ve temiz ise normal bu fiyat.
Evet temiz kart kfg hepsi mevcut MSI sitesinden kod yazınca çıkıyor kartın her şeyi.
Orası öyle benim de bütçe olsa almam ama bütçe yoksa düşünülebili. Lakin DLSS desteği, RTX desteği, Nvenc Yayın codecleri (Gerçekten başarılıdır.) Boş bir kart değil 2060.6600-XT vs varken eskimiş kartı kim napsın anlatmak istedigim tek fiyat degil. 2000 serisi kartmı alınır 2024 e gircez.
Furmark'a bir ara sokun. Temizliği düzenli yapılmış mı? Isınma sorunu vs var mı diye.Evet temiz kart kfg hepsi mevcut msi sitesinden kod yazınca çıkıyor kartın herşeyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.