RTX 2060 vs RTX 2070

kerem fas

Centipat
Daha fazla  
İkinci el ekran kartı alacağım. Kapalı kutu açılmamış Gigabyte 2060 mı almalıyım yoksa kullanılmış tek fanlı AXLE 2070 mi almalıyım? Tek fanlı model olduğundan dolayı sorun yaşar mıyım (2070 bir tık daha ucuz)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapalı kutu 2060'a para verilmez ikinci el 2060 al daha mantıklı. Boşuna yüksek paralar ödeme.
kapalı kutu ama 2. ellerle aynı fiyat hocam bende o yüzden düşünüyorum
Bu kartların sıfırları alınmaz zaten sizin sistem ve bütçeniz ne kadar?
işlemcim ryzen 5 5600 bütçemde 5.000 civarı
Axle 2070 boş kart. Bütçeni söyle yardımcı olalım.
5.000 civarı hocam

Bir tık daha çıkabilirseniz Amazon.com.tr bunu tercih edebilirsiniz genelde 7500-8000 TL arasında gidip geliyor fiyatı. 2060S ekran kartları 4.000-4.500TL civarlarında bulunabiliyor. 2.elde 2060S bulursanız uygun fiyattan alın sıfır kapalı kutuya para vermeyin.

Bir tık daha çıkabilirseniz Amazon.com.tr bunu tercih edebilirsiniz genelde 7500-8000 TL arasında gidip geliyor fiyatı. 2060S ekran kartları 4.000-4.500TL civarlarında bulunabiliyor. 2.elde 2060S bulursanız uygun fiyattan alın sıfır kapalı kutuya para vermeyin.
hocam yaşadığım şehirde maalesef o civarlara 2060s yok şuan almayı düşündüğüm kapalı kutu 2060 ise zaten o fiyatlarda a750 konusunda ise ben hiç intelin ekran kartı serüvenini takip edemedim şuan ne durumda bilmiyorum riske atılır mı o kadar para diye düşünüyorum eğer yardımcı olursanız şuan sipariş etme gibi bi durumum var

hocam yaşadığım şehirde maalesef o civarlara 2060s yok şuan almayı düşündüğüm kapalı kutu 2060 ise zaten o fiyatlarda a750 konusunda ise ben hiç intelin ekran kartı serüvenini takip edemedim şuan ne durumda bilmiyorum riske atılır mı o kadar para diye düşünüyorum eğer yardımcı olursanız şuan sipariş etme gibi bi durumum var
3060 performansı veren bir kart dilerseniz internetten videolarına bakabilirsiniz fakat driver konusunda bir şey diyemeyeceğim. RTX benim için önemsiz sadece saf performans olsun diyorsanız kesinlikle alabilirsiniz. Rekabetçi oyunlarda Nvidia daha önde ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı