RTX 2060 vs RTX 2070

3060 performansı veren bir kart dilerseniz internetten videolarına bakabilirsiniz fakat driver konusunda bir şey diyemeyeceğim. RTX benim için önemsiz sadece saf performans olsun diyorsanız kesinlikle alabilirsiniz. Rekabetçi oyunlarda NVIDIA daha önde ama.

RTX benim için çok önemli değil çünkü zaten 2060 alsam bile RTX performansını alamayacağım için gereksiz. Arc A750 sistemimle uyumlu mu değil mi bakabilir misiniz ona göre değerlendireceğim Ryzen 5 5600 - 16 GB RAM - B450M-A Pro Max - 650W PSU

RTX benim için çok önemli değil çünkü zaten 2060 alsam bile RTX performansını alamayacağım için gereksiz. Arc A750 sistemimle uyumlu mu değil mi bakabilir misiniz ona göre değerlendireceğim Ryzen 5 5600 - 16 GB RAM - B450M-A Pro Max - 650W PSU
Fazlasıyla uyumlu. 2060 ekran kartında neden RTX kullanamayacaksınız?

@kerem fas
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf sıfır olacak diye piyasa yeni sürülmüş bir seriyi tercih etmek biraz riskli bana göre. Yazılım sorunları devam ediyor mu halen daha bilmiyorum fakat yukarıda ki videoyu izledikten sonra bu kartı almaya karar verin.

2060 RTX açmak için yetersiz bir kart diye düşünüyordum yanlışsam düzeltin lütfen, A750'i almakta çok kararsızım sizce 1K ekleyip 2060 yerine A750 alınır mı?

Evet 2060 o konuda yetersiz ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Dediğim gibi 6.000 TL'ye kesinlikle alınır fakat driver konusunda bir şey diyemem bilgim yok. Bir arkadaş forumda 1 senelik 2.el Intel marka A750 satıyordu 4500 TL idi sanırım fiyatı ona da bakabilirsiniz. Sıfır olsun benim olsun diyorsanız Amazon'daki ürün asla sizi üzmez unutmayın Amazon olması ayrı bir avantaj bir kusur olsa Amazon çok kolay iade alan bir firma. Vade farksız taksitte olması gerek.

Eh tahmin ettiğim yer değilmiş ama yine de bulaşmam 2060'a. A750 güzel kart favori listemde 5K altına 2. elleri olan bir kart. Sparkle güzel bir marka 0 olarak alınabilir.

Evet 2060 o konuda yetersiz ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Dediğim gibi 6.000 TL'ye kesinlikle alınır fakat driver konusunda bir şey diyemem bilgim yok. Bir arkadaş forumda 1 senelik 2.el Intel marka A750 satıyordu 4500 TL idi sanırım fiyatı ona da bakabilirsiniz. Sıfır olsun benim olsun diyorsanız Amazon'daki ürün asla sizi üzmez unutmayın Amazon olması ayrı bir avantaj bir kusur olsa Amazon çok kolay iade alan bir firma. Vade farksız taksitte olması gerek.
kartı kullanıp beğenmezsem iade etme şansım var mı ve kaç gün içinde iade edebilirim bu konuda bir bilgin var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı