RTX 2060 vs RTX 2070

Kartı kullanıp beğenmezsem iade etme şansım var mı ve kaç gün içinde iade edebilirim bu konuda bir bilgin var mı?

30 gün içerisinde kullanıp veya test edip gönderirseniz Amazon iade alıyor. Zaten iade politikalarında "cayma hakkınıza bakılmaksızın neredeyse tüm ürünleri elinize geçtikten sonraki 30 gün içinde iade edebilirsiniz. Her ürünü aldığınız koşullarda iade etmeniz gerektiğini lütfen göz önünde bulundurun." diyor.

Kartı kullanıp beğenmezsem iade etme şansım var mı ve kaç gün içinde iade edebilirim bu konuda bir bilgin var mı?

30 gün hakkın var ama kutuya vs zarar vermemen lazım. Param güvende ile 2. el alırsan 2 veya 3 gün iade hakkın olması lazım

30 gün hakkın var ama kutuya vs zarar vermemen lazım. Param Güvende ile 2. el alırsan 2 veya 3 gün iade hakkın olması lazım.

Sahibinden biraz sıkıntı hocam ya. Ben Param Güvende ile mouse satın almıştım sensöründe sapma vardı iade oluşturdum geri gönderdim herif tüm aile bireylerimi arayıp tehdit etmişti.

Sahibinden biraz sıkıntı hocam ya. Ben Param Güvende ile mouse satın almıştım sensöründe sapma vardı iade oluşturdum geri gönderdim herif tüm aile bireylerimi arayıp tehdit etmişti.

Ee devamında bir şey yapamaz kalır öyle. Klavye delikanlısı oluyorlar genelde.

30 gün hakkın var ama kutuya vs zarar vermemen lazım. Param güvende ile 2. el alırsan 2 veya 3 gün iade hakkın olması lazım
ben o zaman arc a750 i sipariş ediyorum o zaman bi denemek istiyorum normalde 2060'a karar vermiştim onunda 1 yıl garantisi vardı ama siz bulaşmayın dediğiniz için a750 diyorum sizde emin misiniz son kez hocam sipariş edicem şimdi de

ben o zaman arc a750 i sipariş ediyorum o zaman bi denemek istiyorum normalde 2060'a karar vermiştim onunda 1 yıl garantisi vardı ama siz bulaşmayın dediğiniz için a750 diyorum sizde emin misiniz son kez hocam sipariş edicem şimdi de
Benim şahsi fikrim ben alacak olsam alırdım. Elektronik: İntel Arc A750 5.999 TL! buradaki yorumları da okuyun sonra net kararı kendiniz verin.

Ben o zaman Arc A750'i sipariş ediyorum o zaman bir denemek istiyorum normalde 2060'a karar vermiştim onunda 1 yıl garantisi vardı ama siz bulaşmayın dediğiniz için A750 diyorum sizde emin misiniz son kez hocam sipariş edeceğim şimdi de

2060 çok eski bir kart. 2. elde 3.5 civarına temizini alabileceğin 5600XT bile ondan daha güçlü.

Ee devamında bir şey yapamaz kalır öyle. Klavye delikanlısı oluyorlar genelde.
İşin garip tarafı panelden buluyorlar sanırım şimdi burada suçlu olan o şikayet etsem uğraştığımla mı kalırım yoksa sonuç çıkar mı?

2060 çok eski bir kart. 2. elde 3.5 civarına temizini alabileceğin 5600XT bile ondan daha güçlü.
Bence de. Benim 2060S ekran kartım var 2018 yılında almıştım hala kullanıyorum fakat şu an alacak olsam almam.

İşin garip tarafı panelden buluyorlar sanırım şimdi burada suçlu olan o şikayet etsem uğraştığımla mı kalırım yoksa sonuç çıkar mı?

Bence de. Benim 2060S ekran kartım var 2018 yılında almıştım hala kullanıyorum fakat şu an alacak olsam almam.

Şu sıralar panelciler sıkıntı da aslında :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı