RTX 2060 vs RTX 3060

3060'ın başlangıç fiyatı eğer bir sorun olmaz ise 3.5K civarından başlayacak diye düşünüyorum. Şahsen beklerdim, ancak TL ile değil Euro-Altın gibi daha mantıklı yatırım araçları ile.

3060'ın başlangıç fiyatı eğer bir sorun olmaz ise 3.5K civarından başlayacak diye düşünüyorum. Şahsen beklerdim, ancak TL ile değil Euro-Altın gibi daha mantıklı yatırım araçları ile.
Hocam peki İ7 4790 bazen Rtx 2060 ile dahi darboğaz yapabiliyor 3060 ile nasıl bir performans sergiler ki?

Hocam peki İ7 4790 bazen RTX 2060 ile dahi darboğaz yapabiliyor 3060 ile nasıl bir performans sergiler ki?
İlla ki yapacaktır, ancak DSR gibi teknolojileri unutmayalım. 2K + DLSS açarsınız olur biter.

1920x1080 monitörde kullanacağım, sanırsam parayı kartıma atıp bekleyeceğim kayda değer indirim olursa alacağım 2060'ı, 3060'a gerek var gibi görmüyorum zaten 1920x1080'de kullanacağım kartı. Ayrıca telefon da alacağım o yüzden bütçeyi arttıramıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı