Yalnız kanalın verileri gerçekçi değil ya da eski BIOS ile test sonuçlarını vermiş. RDR2'de 2060, 5600XT'nin gerisindeyken attığın videoda tam tersini gösteriyor. Bu videoda en azından canlı olarak test yapılmış sıcaklık vb. değerleri dahil ve yeni BIOS olduğu yazıyor.
14 Gbps BIOS'u var ilk saniyelerde 14000 MHz yazıyor ama ortalama olarak yine benzer sonuç vermiş biri 106 diğeri 111 ama zaten benzer performans veren kartlar ama bence DLSS 2.0 sebebiyle özellikle 2060 almaya çalışılır gibi.
NVIDIA, yeni DLSS 2.0 kenar düzeltme teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanacak oyunları duyurdu. Firma ilk olarak RTX serisi ve Ray Tracing ile ilgili 23 Mart 2020
Hocam 4 gündür Sapphire RX 5600XT Pulse modelini kullanıyorum. Ne yaşadığımı bir ben bir de yukarıdaki biliyor. Siyah ekran mı dersin oyunun ortasında lap diye oyundan atmasımı dersin ne sorun ararsan var. Kesinlikle RX 5600XT modelini tercih etme. Ediyorsanda Sapphire tercih etme. Sapphire kartlarına fütursuzca overclock yaptığı için kart çöp oluyor. Her yolu denedim frekans düşürme voltaj düşürme Driver WHQL kullanma ama nafile. Yemin ederim bıktım. 2500 lira veriyorum bir karta ama 4 5 kere reset atıp zor giriyorum oyuna. Üstüne 20 dk sonra atıyor oyundan. Umarım bir an önce bir güncelleme ile düzelir. Düzelmezse kartı satıp rtx serisi bir kart almayı düşünüyorum.
İlerleyen süreçte bu hatalar mutlaka çözülecektir zaten ama şu anda siyah ekran hatasını yaşamayan yoktur. Frekans düşürerek kurtulabiliyorsun. Ben mesela her gün yaşıyordum siyah ekran sorununu 1 haftadır sorun yok frekans düşürdüğümden beri.
Sapphire Pulse RX 5600XT 2300 TL - 2400 TL fiyatlarında bulunabiliyor. Ekran kartıyla alakalı bir çok olumsuz yorum görüyorum. Yok siyah ekran oldu yok bir şey oldu. Bu tarz AMD'nin yazılımsal vb. hatalarıyla uğraşmaktansa indirimleri bekleyip üzerine 100-200 TL koyarak RTX 2060 almayı planlıyorum. Sizce yaptığım mantıklı mı? RX 5600XT 6 aylık bir kat sanırım, bu tarz hatalar yeni güncellemeler ile çözülür diyorlar. Fakat RTX 2060 çıkalı bir buçuk sene olmuş.
ya tabiikide RX5600XT 1 Aydır kullanıyorum müthiş. rtx 2060 eski zaten Rateracing teknolojiside düşük eğer RTX için istiyorsan 2070 daha iyi 2060 RTX ini kötü buluyorum.