RTX 2060 vs RX 5600XT

Enesemr.

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz forumda çok tartışılan bir konu RTX 2060 alanlara RX 5600XT al daha ucuz diyenler. RX 5600XT alanlara RTX 2060 al daha iyi diyenlerle dolu konu altları siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Benim düşüncem RX 5600XT daha F/P sizlerinde görüşlerini bekliyorum.

RTX kartların içinde CUDA çekirdeği ve Tensör çekirdekleri var. Yani RTX kartlar çift çekirdekli, AMD ve GTX kartlar tek çekirdekli. Çift çekirdekli olunca yayın yaparken yada oyun esnasında videosunu çekerken FPS düşüşleri olmuyor.

RTX kartlarda oyunlardaki gölgelendirme efektleri daha randımanlı çalışıyormuş. Ayrıca DLSS 2.0 ile Ray Tracing performansı artıyor. Bu tür artıları var RTX kartların.

Arkadaşlar biliyorsunuz forumda çok tartışılan bir konu RTX 2060 alanlara RX 5600XT al daha ucuz diyenler. RX 5600XT alanlara RTX 2060 al daha iyi diyenlerle dolu konu altları siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Benim düşüncem RX 5600XT daha F/P sizlerinde görüşlerini bekliyorum.
Biz çok arada kaldık ve driver sorunu olmadığı için bütçeyi zorlayıp 2060 aldık.

Merak edenler için link de bırakıyorum. Şimdilik memnunuz.

ASUS Dual RTX 2060 kullanıcısıyım arkadalım RX 5600 XT kullanıyor yüksek grafik isteyen oyunlara örneğin pung Ultra'da RX belirsiz şekilde 70'e düşüyor ama RTX 100 FPS civarı fakat CS falan o tarz oyunlar oynuycaksab RX 5600 XT öneririm ama AMD ısınır haberin olsun AMD alırsan kasayı çok iyi alman lazım mesela ekstra fan alabilirsin arkadaşım 85 dereceye bile çıktığını söylüyor not: Fan ayarı yaptı arkadaşım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı