RTX 2060 vs RX 5600XT

BrkKmn

Centipat
Daha fazla  
İ3 10100F işlemci ile daha uygun çalışacak olan ekran kartı hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060
5600 XT ben önermiyorum fakat sorunsuz kullanan arkadaşlar da vardır kesinlikle eminim. Benim 5600 XT ile sorunum işlemcim R5 3600 olsa bile oyunlarda takılma. Ara ara işlemci kullanımı kafasına göre %100 oluyordu. DDU ile driver silip başka başka sürümler kurdum sonuç yine aynı. Garantiye gönderdim bir şey yok diye bana aynen geri gönderdiler. Aklıma gelen her şeyi yaptım. Bloglarda günümü geçirdim. Chipset güncelledim, BIOS sıfırladım, RAM frekanslarını elle girdim/XMP açtım kapadım yine açtım, işlemcimi otomatik moda aldım. Yüksek sıckalıklara rağmen hala takılma söz konusuydu. Ben de uzun uğraşlar sonucu iade ettim ve bir hata daha yapıp işlemcimin slikon kalitesinin çok iyi olduğunu bilemeden 3060 Ti dururken 2070S aldım 🤣
Sonuç olarak şu an yağ gibi akıyor oyunlar.

2060 kartlar aşırı pahalı şu an ve ucuz olanlar ise clock hızları en düşük olanlar. Ben şahsen 5600XT öneririm çünkü güzel kartları indirimle 3000TL'ye kadar düşebiliyor.

RTX 2060.
5600 XT ben önermiyorum fakat sorunsuz kullanan arkadaşlar da vardır kesinlikle eminim. Benim 5600 XT ile sorunum işlemcim R5 3600 olsa bile oyunlarda takılma. Ara ara işlemci kullanımı kafasına göre %100 oluyordu. DDU ile driver silip başka başka sürümler kurdum sonuç yine aynı. Garantiye gönderdim bir şey yok diye bana aynen geri gönderdiler. Aklıma gelen her şeyi yaptım. Bloglarda günümü geçirdim. Chipset güncelledim, BIOS sıfırladım, RAM frekanslarını elle girdim/XMP açtım kapadım yine açtım, işlemcimi otomatik moda aldım. Yüksek sıckalıklara rağmen hala takılma söz konusuydu. Ben de uzun uğraşlar sonucu iade ettim ve bir hata daha yapıp işlemcimin slikon kalitesinin çok iyi olduğunu bilemeden 3060 Ti dururken 2070S aldım 🤣
Sonuç olarak şu an yağ gibi akıyor oyunlar.

Hocam yaklaşık 5 aydır Sapphire Pulse RX 5600 XT kullanıyorum.
Alır almaz hemen 14 Gbps güncellemesini yaptım.
Her türlü oyunu oynadım fakat dediğiniz sorunla daha hiç karşılaşmadım.
Anlamıyorum bu kartla ne yapıyorsunuz?
Bende böyle sorunların yaşanamaması için özel bir şey mi bulunuyor?
Forumdaki herkes RX 5600 XT önermiyor fakat RTX 2060'dan daha güçlü olduğu da belli.

Hocam yaklaşık 5 aydır Sapphire Pulse RX 5600 XT kullanıyorum.
Alır almaz hemen 14 Gbps güncellemesini yaptım.
Her türlü oyunu oynadım fakat dediğiniz sorunla daha hiç karşılaşmadım.
Anlamıyorum bu kartla ne yapıyorsunuz?
Bende böyle sorunların yaşanamaması için özel bir şey mi bulunuyor?
Forumdaki herkes RX 5600 XT önermiyor fakat RTX 2060'dan daha güçlü olduğu da belli.

Anladığım kadarıyla 5600 XT için en iyilerden birisi Sapphire zaten. Benim elimde ROG STRIX vardı. Kartla sadece oyun oynandı üstüne binip çiğnenmedi yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı