RTX 2060 vs RX 580

RX 580 ile RTX 2060 aynı selefte değil. Yan yana gelmiş olmaları bile garip gözüküyor. Aralarında neredeyse 2 katlık performans farkı var. RTX 2060 alır.
 
MSI RTX 2060 Ventus XS kullandım. Çift fanlı ve soğutmada alt seviye bir kart olduğu halde oyunlarda en fazla 74 dereceyi gördü. Msi Afterburner'ın fan profili ile 60 derecelerde fanın %70 hızda çalışmasını sağlayınca 68 dereceyi gördü en fazla. Şu anda Zotac RTX 2070 Mini kullanıyorum. Bu kartta da en fazla 66 dereceyi gördüm benzer şekilde fan profili ile. Oynadığım oyunlar: BF5, Rainbow Six Siege, Pubg, Call of Duty Warzone.
Özetle: Super serisini bilmem ama RTX serisi gayet serin çalışıyor. Aldığınız kartın kronik sorunu olmasın kafi. Amd kartlar gibi ısı sorunları yok anlaşılan. Fiyat farkı çoksa soğutması iyi olduğunu iddia eden modellere yanaşmayın derim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı