RTX 2060'dan RTX 3060 Ti'a geçilir mi?

Hocam Almanya'da kuzenim yaşıyor eğer oradan buraya kargo ile gönderebilme ihtimali var ise Almanya'dan almayı düşünüyorum.

Hocam Almanya'da kuzenim yaşıyor eğer oradan buraya kargo ile gönderebilme ihtimali var ise Almanya'dan almayı düşünüyorum.

Önceliğini bu iki karta verirsin, hesabını yapar alırsın. Bana göre RTX 2060 da hala oldukça güçlü bir kart ama ikinci el piyasası yüksek seyrettiği için satılıp, ufak farklarla bu tip kartlara sıçrama olanağı veriyor.

Hocam kuzenime sordum az önce MSI'ın 3 fanlı gaming serisi kartı yaklaşık 12.000 TL'ye denk geliyor. Bu fiyat gelecek olursa düşünmeden alırım.

Hocam kuzenime sordum az önce MSI'ın 3 fanlı kartı yaklaşık 12.000 TL'ye denk geliyor. Bu fiyat gelecek olursa düşünmeden alırım.

Bu Almanya satış fiyatı olabilir baktığımda. Kargo ücretini kendisi ödese de gümrükte vergisini çıkarıp ödemeni isteyeceklerdir. 2500 TL civarı vergisi çıkabilir tahminimce. Yurtdışından bu fiyat skalasındaki ürünlere bu kadar kesiyor Amazon, Newegg gibi firmalar gümrükten direkt geçebilmesi için.

Hocam kendisi getirecek ama yine de o kadar fiyat olur mu?

Büyük ihtimalle öyle yapmayı düşünüyorum. Burada 18 lira vereceğime Almanya'dan 12 lira vermek daha mantıklı. Üstüne de bir SSD alır devam ederim diye düşünüyorum.

Bilgilendirme için teşekkür ederim dostum.

Hocam abimin arkadaşı var yine Almanya'da 50 günde bir gidip geliyor. Oradan her gelmesinde bir parça getirebiliyormuş. Yani her türlü kart getirilebiliyormuş sorun olmadan.

RTX 2060'den biraz daha güçlü olan 5600XT'den 3060 Ti geçtim. Fark gerçekten hissediliyor. Ama kronik coil whine var. Kasa kaliteli değilse biraz rahatsız edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…