O kart o kasada 82 dereceye çıkıyorsa ROG Strix'in ısınmayacağının da bir garantisi yok. Sıcak bir ortamda tüm kartlar ısınır. Bütçeyi geniş ve iyi soğutan bir kasa ile normal bir RTX 3060 yapabilirsin.
Lian Li Lancool II Mesh RGB Black 3x120mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah E-ATX Mid-Tower Kasa Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!
PNY NVIDIA GeForce RTX 3060 XLR8 Gaming Revel Epic-X VCG306012DFXPPB 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
O kart o kasada 82 dereceye çıkıyorsa ROG STRIX'in ısınmayacağının da bir garantisi yok. Sıcak bir ortamda tüm kartlar ısınır. Bütçeyi geniş ve iyi soğutan bir kasa ile normal bir RTX 3060 yapabilirsin.
PNY NVIDIA GeForce RTX 3060 XLR8 Gaming Revel Epic-X VCG306012DFXPPB 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam eskiden Frisby kasam vardı değiştirdim Cooler Master geçtim hala aynı bir şey değişmedi işlemcim de ısınıyordu bayağı 80 85 derece ona fan aldım sorun çözüldü.
Hocam eskiden Frisby kasam vardı değiştirdim Cooler Master geçtim hala aynı bir şey değişmedi işlemcim de ısınıyordu bayağı 80 85 derece ona fan aldım sorun çözüldü.
Mevcut kartının normal bir ortamda böyle çalışması gerekiyor. İşlemci kısmı fark eder çünkü ona taktığın soğutucunun stok fana kıyasla ısıyı emecek bir yapısı ve bakır boruları var. Ekran kartında durum daha farklı.
Mevcut kartının normal bir ortamda böyle çalışması gerekiyor. İşlemci kısmı fark eder çünkü ona taktığın soğutucunun stok fana kıyasla ısıyı emeyecek bir yapısı ve bakır boruları var. Ekran kartında durum daha farklı.