RTX 2060'dan RTX 4060'a geçilir mi?

Ekran kartlarına göre anakartları yazılımda bir tık geride kalıyor. ASRock bulunabilirse bu fiyata bakabilir yoksa gözü kapalı alınır kesinlikle.

Maalesef hocam ASRock'un bu fiyat bandinda elle tutulur bir anakarti yok. Giris seviyesi ASUS ve MSI b chip anakartlar var onlarda oldukca geride attigima gore.

Geçilebilir aynı fiyata 7700 XT var eğer NVIDIA takıntım yoksa o daha iyi bir seçenek olacaktır aldıktan sonra anakart ve işlemciyide yavaş yavaş upgrade edersiniz.

Dolar euro ani yükseldi ay sonu bu kadar bütçe kaldı ayırabilecek hiç değilse bir şey alayım diyorum. Yoksa yeni sistem planım vardı yaza ama nefesimiz yetmeyecek gibi.

Onceligi ekran kartindan ziyade islemciye ve altyapiya verin hocam. Ileride gecebileceginiz ekran kartı sayisi artar. Şu anda kullandiginiz islemci ile 1080p de 7700XT gibi ekran kartlariyla darbogaz yasarsiniz. 4060 fiyati performansina gore cok yuksek. 7600XT ve 7700XT var yakin fiyatlara.

Dediğin oyunlar işlemci oyunları ekran kartı değiştirmenin bir anlamı yok.

Kalan parayı ekran kartına biriktir. Veya anakart yükselt, RAM'i 32 yap.

Dolar euro ani yükseldi ay sonu bu kadar bütçe kaldı ayırabilecek hiç değilse bir şey alayım diyorum. Yoksa yeni sistem planım vardı yaza ama nefesimiz yetmeyecek gibi

Hocam en iyisi benim gibi 2. el bir 3070 - 3060 ayarlayın ben Zotac 3070'i 8K ya buldum Arc 750 2. ekran Kartı şu an

Hala da eşe Dosta Arc 750 satmaya çalışıyorum internetten satmaya uğraşmak istmiyorum

Dolar euro ani yükseldi ay sonu bu kadar bütçe kaldı ayırabilecek hiç değilse bir şey alayım diyorum. Yoksa yeni sistem planım vardı yaza ama nefesimiz yetmeyecek gibi

Hocam en iyisi benim gibi 2. el bir 3070 - 3060 ayarlayın ben Zotac 3070

Bence önce islemciyi ve anakarti degistirin hocam. Elinizdeki islemci anakart ve RAM'i satabilirsiniz. Attigim altyapi fazla fazla yeter.

Dediğin oyunlar işlemci oyunları ekran kartı değiştirmenin bir anlamı yok.

Kalan parayı ekran kartına biriktir. Veya anakart yükselt, RAM'i 32 yap.
hocam dediklerinizi düşündüm anakart işlemci değişimi mantıklı geldi elimde biraz var para daha yüksek bi işlemciye gitmek mantıklı olmaz mı? 7800x3d kestirdim gözüme amazondan 16k bi ay başı da anakart ve ram alabilirim yoksa 9700x mi daha mantıklı? 5 sene kafam rahat olsun dedim

hocam dediklerinizi düşündüm anakart işlemci değişimi mantıklı geldi elimde biraz var para daha yüksek bi işlemciye gitmek mantıklı olmaz mı? 7800x3d kestirdim gözüme amazondan 16k bi ay başı da anakart ve ram alabilirim yoksa 9700x mi daha mantıklı? 5 sene kafam rahat olsun dedim
7800x3D gibi bir islemcinin size hersey dahil toplam masrafi 25-27k'yi bulur hakkini vermek istiyorsaniz 7800x3D nin. Alabilirseniz tabiiki muazzam olur ama ısındığını unutmayın iyi bir sıvı sogutma şart. 9700x te yeterli olur. Arada ucuk bir fark yok hemde daha butce dostu ve ısınma cok daha az. Hepsi icin toplam butceyi soylerseniz yardimci olayim.

7800x3D gibi bir islemcinin size her şey dahil toplam masrafi 25-27K'yi bulur hakkini vermek istiyorsaniz 7800x3D'nin. Alabilirseniz tabii ki muazzam olur ama ısındığını unutmayın iyi bir sıvı sogutma şart. 9700X te yeterli olur. Arada ucuk bir fark yok hem de daha bütçe dostu ve ısınma cok daha az. Hepsi icin toplam butceyi soylerseniz yardimci olayim.

Benim Arctic Freezer soğutmaz diyorsunuz yani, maximum 16K'ya çıkabilirim işlemci için anakart için de 10k civarına X670'ler var onu düşündüm tabii 9700X biraz daha uygun kalıyor fiyat olarak, ekran kartını da artık sonbaharda anca güncellerim

Yeni konular

Geri
Yukarı