RTX 2060'lı Sistem Toplama Önerisi

alicanarmt

Hectopat
Daha fazla  
Ben İtopya üzerinden böyle bir sistem topladım ve 9 taksit yaptığımda fiyatı 11 Bin TL seviyelerine çıktığı için kredi kartı kullanamamıştım.
Adsız.png
Adsız.png
Adsız2.png

Bu sistemin fiyatını eğer ekran kartını çıkarırsam 6600 TL civarlarına geliyor ve 9x taksitle 7700 civarlarına alabiliyorum. Ekran kartını da başka siteden almayı düşündüm ve Hepsiburada da şu anda Bu ürün 2700 TL civarlarında. Ayrı ayrı sipariş verebiliyorum ve o zaman kredi kartımı kullanabiliyorum.

Sorum sizce linkteki MSI versiyonunu mu alayım yoksa ventus versiyonu 2.300 tl tabiri caiz ise beni üzer mi? Amacım oyunlardan maksimum performans almak. Harici sitelerde de uygun taksitlendirmeyle önerileriniz varsa beklerim. İtopya sitesinde ki kasaya monte edilmeyecek olan kulaklık veya monitörü de hepsiburada dan alıp bölebilirim bütçeyi. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Eğer taksitle alacaksanız, Vatan Bilgisayar daha hesaplı gelebilir. 6 taksit imkanı var ve vade farkı almıyorlar. İndirim dönemlerinde çok daha hesaplıya getirebilirsiniz.

Eğer taksitle alacaksanız, Vatan Bilgisayar daha hesaplı gelebilir. 6 taksit imkanı var ve vade farkı almıyorlar.
9 taksitle alıcam ve kulaklıkla ekran kartını hepsiburada dan alınca dediğim gibi yapabiliyorum. Şu an ki sorun Linkteki Ventus sıkıntı yaşatır mı? Msı yerine ya da Gigabyte yerine?
9 taksitle alıcam ve kulaklıkla ekran kartını hepsiburada dan alınca dediğim gibi yapabiliyorum. Şu an ki sorun Linkteki Ventus sıkıntı yaşatır mı? Msı yerine ya da Gigabyte yerine?
Ürünü dediğim gibi sipariş ettim. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Ben İtopya üzerinden böyle bir sistem topladım ve 9 taksit yaptığımda fiyatı 11 Bin TL seviyelerine çıktığı için kredi kartı kullanamamıştım.
Eki Görüntüle 379014Eki Görüntüle 379014Eki Görüntüle 379015
Bu sistemin fiyatını eğer ekran kartını çıkarırsam 6600 TL civarlarına geliyor ve 9x taksitle 7700 civarlarına alabiliyorum. Ekran kartını da başka siteden almayı düşündüm ve Hepsiburada da şu anda Bu ürün 2700 TL civarlarında. Ayrı ayrı sipariş verebiliyorum ve o zaman kredi kartımı kullanabiliyorum.

Sorum sizce linkteki MSI versiyonunu mu alayım yoksa ventus versiyonu 2.300 tl tabiri caiz ise beni üzer mi? Amacım oyunlardan maksimum performans almak. Harici sitelerde de uygun taksitlendirmeyle önerileriniz varsa beklerim. İtopya sitesinde ki kasaya monte edilmeyecek olan kulaklık veya monitörü de hepsiburada dan alıp bölebilirim bütçeyi. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam ayni sistem bende var eger istiyorsan ben satiyorum daga 3 hafta oldu kurali hatta seninkinden daha yuksek ve hesapli istersen arayabilirsin nakit paraya ihtiyacim var cunku hepsi garantili faturali icinde 25 tanede oyun yuklu 0543 592 13 55
Eğer taksitle alacaksanız, Vatan Bilgisayar daha hesaplı gelebilir. 6 taksit imkanı var ve vade farkı almıyorlar. İndirim dönemlerinde çok daha hesaplıya getirebilirsiniz.
Bende ordan kurdum zaten
Bende ordan kurdum zaten
Eki Görüntüle 379014Eki Görüntüle 379014Eki Görüntüle 379015

sistemim su sekilde
Islemci:
AMD Ryzen 5 2600 3.4/3.9GHz 16MB 12nm=1.173 tl (sanalmarketim)
Ana kart:ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200(O.C.) MHz Anakart=562(Vatan)
Ram:Corsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000Mhz =663(teknoloji pazar)
Ekran karti:ASUS GeForce ROG STRIX RTX2060 GAMING OC GDDR6 6GB 192Bit DX12 Ekran Kartı=2814(Vatan)
Hdd:Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk=380 tl (n .11)
Ssd:Samsung 860 Evo 500GB 2.5" 550MB/520MB/s SSD Disk MZ-76E500BW=550 tl ( incehesap )
Monitor:ViewSonic
Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Oyuncu Monitör=1400(trendyol)
Kasa:COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA=420(Vatan)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı