RTX 2060'lı sistem Valorant düşük FPS

Pwange

Decapat
Daha fazla  
Valorant'ta gün geçtikçe FPS'im düşüyor 140, 120, 160, Max görüyor nedeni nedir? Ve LoL'de de neredeyse 100 FPS'leri görüyorum. Nedeni nedir acaba?

Alalı neredeyse 2 sene oldu sistemim bu.

Güç modu hangi modda?

Nihai performans işlemci.

NVIDIA ayarlarında optimum güçte.

Valorant optimizasyon sorunlu bir oyun. Diğer oyunlarda böyle bir şey oluyor mu?

GTA 5 de aynı sorunları çekliyorum özellikle GTA 5'le ilgili cok konu var RTX2060 konusunda düşük FPS ile alakalı çözümünü bulamadım ekran kartı ne hızı ne de kendisi veriyor GTA 5 1300 hıza zorla çıkarıyorum 20 30 civarı kullanıyor kendini diğer oyunlarda bir sıkıntı yok.

GTA 5 de aynı sorunları çekliyorum özellikle GTA 5'le ilgili cok konu var RTX2060 konusunda düşük FPS ile alakalı çözümünü bulamadım ekran kartı ne hızı ne de kendisi veriyor GTA 5 1300 hıza zorla çıkarıyorum 20 30 civarı kullanıyor kendini diğer oyunlarda bir sıkıntı yok.
Işlemci nedir?

Ondan kaynaklı olabilir hocam. Ayni RAM'den bir tane daha alırsanız durumunuzu çözebilir. Günümüzde artık 8 GB RAM yetmeemeye başladı.

Hocam RAM bu buna uyumlu bildiğiniz var mı RAM'de stok kalmamış hiçbir yerde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı