Merhaba boşuna masraf yapmayın 100 olsa ne olacak elinizdeki sisteme göre ayarları az kısın hiçbir sorun kalmaz ben illa yükselteceğim diyorsanız aşırı lüks olsun bilgisayar parçalarına bakıp maksimum desteklediği parçaların linklerini atabilirim ama gereksiz olur ihtiyaç dışı.
Merhaba boşuna masraf yapmayın 100 olsa ne olacak elinizdeki sisteme göre ayarları az kısın hiçbir sorun kalmaz ben illa yükselteceğim diyorsanız aşırı lüks olsun bilgisayar parçalarına bakıp maksimum desteklediği parçaların linklerini atabilirim ama gereksiz olur ihtiyaç dışı
İşlemciyi yükseltin anlamında yazmıştım. CS:GO ve Valorant FPS'i en çok etkileyecek parça işlemcidir. Eğer 5600/5600x/5700x/5800x gibi bir modele yükseltebilirsen FPS'in çok büyük derecede artar.
Mevcut FPS değerlerin normal mi bir fikrim yok.
İşlemciyi yükseltin anlamında yazmıştım. CS:GO ve Valorant FPS'i en çok etkileyecek parça işlemcidir. Eğer 5600/5600x/5700x/5800x gibi bir modele yükseltebilirsen FPS'in çok büyük derecede artar.
Mevcut FPS değerlerin normal mi bir fikrim yok
Ekran kartı ile alakası yok sizin sıkıntınızın. Sebebi işlemci. Çünkü bu oyunlar ekran kartından çok işlemciye yük bindiren oyunlar. Yoksa kartınız iyi bir kart, normal grafikli oyunlar için.
Ekran kartı ile alakası yok sizin sıkıntınızın. Sebebi işlemci. Çünkü bu oyunlar ekran kartından çok işlemciye yük bindiren oyunlar. Yoksa kartınız iyi bir kart, normal grafikli oyunlar için.