RTX 2060S, ASUS TUF B550M ve R5 3600X sistem toplama

Bu ekran kartı da ilk attığım 2060S ile aynı model, bunda da bir ısınma sorunu yok mudur? Teşekkürler.

NVMe M.2'den vazgeçtim ve bahsettiğiniz listeden kontrolümü yaptım. Teşekkürler. :)
Ryzen anakartların uyumlu RAM listeleri birkaç başlıktadır. Ryzen 1000 serisi uyumlu, 2000 serisi uyumlu, 3000 serisi uyumlu gibi. Bu başlıklarda mimarinin kod adı yazar genelde. Doğru işlemci için doğru RAM listesine bakmaya dikkat edin.

R5 3600X-1800TL
Gigabyte B550 Gaming X-1400TL
Gskill Ripjaws V 2x8GB 3600MHz-670TL
Inno3D 2070 Super Ichill x3 Ultra-4680TL
Kingston A2000 500GB M.2 SSD-550TL
Corsair Spec Delta RGB 650W kasa-910TL
En uygun fiyata Akakceden ulasabilirsin
Toplam 10100TL :)
Duzenleme: Anakarti Asus Tuf B450M-Pro Gaming secersen kasa/PSU'yu Aerocool Airhawk Duo ve High Power 600W 80+Gold'la degistirebilirsin

Son düzenleme:
Son hali şudur arkadaşlar, pek anlamam ama anakartı değiştirmek istemedim özellikle wifi ve bluetooth desteğinden dolayı.

İşlemciye ek olarak stok soğutucu geliyor zaten ayrıca bir soğutucu almalı mıyım? Eklemek istediğiniz bir şey varsa belirtirseniz sevinirim. :)

@porfir Kendimde Ryzen 5 3600 kullanıyorum ve kesinlikle ısınıyor bu işlemci. BIOS'tan Core Power Boost kapatmama ve yüksek frekanslara çıkmasına izin vermesem bile 85 derecelere çıkıyor güçlü oyunlarda. Ayrıca MB511 kasasına bir tane egzos fan almanı öneririm. Arctis P12 fanını öneriyorum.

Görselliği ve kutu içeriğinin zenginliği premium havası dışında diğerlerine fark koyamayan bir soğutucu

Cooler Master RGB soğutucu COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA

Performansı diğerlerine yakın ama çirkin olan Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı

Büyük ihtimalle aralarında en güçlü performansa sahip olan Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Gri CPU Soğutucu | En Ucuzu Akakçe

İşlemciden kıstık tasarruf ettik diye sevinirken şimdi de "ısınma sorunu" çıkıyor. Soğutucu fiyatlarına bi bakıyorum 300-400 TL.. Gerçekten bu kadar para ödenen bileşenlerlerde böyle sıkıntıların olması skandaldan başka bir şey değil. Sene 2020 yahu. :(

Acaba bu ürün nasıldır? 300 küsür TL soğutmaya vermek istemedim şu an gerçekten.. Ayrıca önerdiğiniz kule tipi soğutmalar kasama sığar mı bilemedim.

İşlemciden kıstık tasarruf ettik diye sevinirken şimdi de "ısınma sorunu" çıkıyor. Soğutucu fiyatlarına bi bakıyorum 300-400 TL.. Gerçekten bu kadar para ödenen bileşenlerlerde böyle sıkıntıların olması skandaldan başka bir şey değil. Sene 2020 yahu. :(

Acaba bu ürün nasıldır? 300 küsür TL soğutmaya vermek istemedim şu an gerçekten.. Ayrıca önerdiğiniz kule tipi soğutmalar kasama sığar mı bilemedim.
Kule tipi soğutmalar o kasaya sığacaktır. O söylediğiniz soğutucu tamamen gereksiz bir harcama. İllaha ki 300 400 liralık olmasına gerek yok Snowman T6 Ultra da işinizi çözecektir.

Kule tipi soğutmalar o kasaya sığacaktır. O söylediğiniz soğutucu tamamen gereksiz bir harcama. İllaha ki 300 400 liralık olmasına gerek yok Snowman T6 Ultra da işinizi çözecektir.

Tamamdır onu alayım o halde. Daha önce hiç sistem toplamadım, stok soğutucuyla herhangi bir termal macun uygulamam gerekmiyordu bu soğutucuyla o işi kendim halletmem gerekecek heralde. Soğutucu anakartımla uyumludur değil mi? İlgin için teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı