Kasanızın hava akışı kötü değil.
Ekran kartına UV yapabilirsiniz.
UV ne demek bilmiyorum.
Normal, Cyberpunk 2077 yoran bir oyun fan ayarlarını kendiniz yükseltip sıcaklığı düşürebilirsiniz.
Fan ayarlarını nasıl yükseltebilirim? MSI Afterburner buna izin veriyor mu?
Hangi ayarlarda oynuyorsun? Ray Tracing açık mı?
Medium High karışık, DLSS quailty, Ray Tracing kapalı.
Kasanın hava alabileceği yeterli alan mevcut mu? Fan ayarları ne durumda? Ne zamandır termal macun değişmedi veya ne zamandır aktif olarak kullanıyorsunuz kartı? Bunlar önemli.
Kasanın sol tarafı cam yani oradan hava akışı mevcut değil. Ön tarafında 3, arka tarafında 1 adet fanı çalışıyor. Lakin bu kasanın bir sıkıntısı var. Sağ kapağı açınca çıkan şu küçük board mıdır nedir tam adını bilmiyorum. Fanları kontrol ettiğimiz şey. Orada ya slient modu var ya da yüksek devirde çalışan modu var. Yüksek devire alınca uçak gibi ses çıkardığı için başımı ağrıtıyor o derece deyim. O yüzden fanları kısık modda kullanıyorum. Araştırdım fakat Dark Guardian kasada fanların hızını kontrol edebileceğim bir şey bulamadım. Ya çok hızlı ve çok sesli ya da sessiz fakat deviri düşük.
İşlemcinin macunu yeni değişti fakat ekran kartında macun değiştirme var mı bilmiyorum. Hiç ekran kartını sökmedim. 1 buçuk senedir kasada duruyor.