RTX 2060S Düşük FPS Problemi

Online büyük haritalı, sürekli güncellenen oyunlarda stabil performans her zaman mümkün olan bir şey olmuyor. Birkaç ay önce yapılmış test ile yeni gelen bir güncelleme ile çıkan sonuç değişiklik gösterebilir. AAA oyunlarda test yapmak daha iyi olur.

Konuyu okumadım ama işlemci sıcaklık değerleriniz nedir? İşlemciniz 1900MHz'de çalışıyor bir sorun var.
Peki şuan ne durumda
Konuyu okumadım ama işlemci sıcaklık değerleriniz nedir? İşlemciniz 1900MHz'de çalışıyor bir sorun var.
Buyurun;
15 DAKİKA BOYUNCA TEST ETTİM TEST SONUCUNDA ISI %87 LERİ BULDU
Coil whine diye bir sorun ekran kartı, güç kaynağı gibi bileşenlerde olabiliyor. Performansa etki etmese bile dikkatli kulaklarda rahatsızlık yaratıyor. Kasayı çok yakında tutmamak gibi yollarla çözüm üretmek sinirlere iyi gelir. :)
Hocam işlemcimi Prime 95 ile yaklaşık 14 dakika kadar test ettim test sonuçlarını sizinle paylaşmak isterim;

Dosya Ekleri

• Guncel test fortnıte epic ayarlar.jpg
    Guncel test fortnıte epic ayarlar.jpg
    269 KB · Görüntüleme: 39
  • Guncel test fortnıte epic ayarlar.jpg
    Guncel test fortnıte epic ayarlar.jpg
    269 KB · Görüntüleme: 43
  • CPU.png
    CPU.png
    629,6 KB · Görüntüleme: 32
  • resim_2021-04-24_173958.png
    resim_2021-04-24_173958.png
    549,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı