RTX 2060S Düşük FPS Problemi

SSD hızları fazlaca düşerse anlık takılmalar yaşanır. GPU kullanımı anlık % 0 gibi değerler görebilir. Onun dışında 100 FPS olması gereken yerde 70 FPS vermez. İlk paylaştığın cihazda daha yüksek frekansa sahip RAM'ler kullanıldığı için biraz FPS farkı doğal. 40 FPS gibi farklar biraz fazla tabii. HD Tune ile test ettin mi SSD'yi, söylenen hızlarda çalışıyor mu, sağlığı yerinde mi?

SSD hızları fazlaca düşerse anlık takılmalar yaşanır. GPU kullanımı anlık % 0 gibi değerler görebilir. Onun dışında 100 FPS olması gereken yerde 70 FPS vermez. İlk paylaştığın cihazda daha yüksek frekansa sahip RAM'ler kullanıldığı için biraz FPS farkı doğal. 40 FPS gibi farklar biraz fazla tabii. HD Tune ile test ettin mi SSD'yi, söylenen hızlarda çalışıyor mu, sağlığı yerinde mi?
test ettim evet Kioaxia SSD %100 kullanılıyor ve sistem donuyor sağ olsun bi arkadaşta aynı problemi yaşıyormuş ssd değiştirmiş sorun düzelmiş bu arada link attığım SSD ile aynı SSD i kullanıyorum hocam. Ekran kartında bi problem olabilir mi? içimde büyük bir kuşku kaldı. Servise göndersem mi

Ekran kartında bir sorun var gibi durmuyor açıkçası. Kullanım oranı, ısı değeri, enerji kullanımı, FPS gibi konular paylaştığın görsellerde normal gibi. SSD garanti kapsamındaysa direkt gönder. Mümkünse para iadesiyle daha iyi bir şeyle değiştirmiş olursun.

Ekran kartında bir sorun var gibi durmuyor açıkçası. Kullanım oranı, ısı değeri, enerji kullanımı, FPS gibi konular paylaştığın görsellerde normal gibi. SSD garanti kapsamındaysa direkt gönder. Mümkünse para iadesiyle daha iyi bir şeyle değiştirmiş olursun.
Evet SSD garanti kapsamında hocam en yakın zamanda onu garantiye göndereceğim. Bir de bilgisayar çalışırken Güç kaynağından elektrik sesi geliyor kulağımı dikkatli verdiğim zaman bu sesi duyabiliyorum. Oyunlar da yüksek çalıştığı zaman ses daha da artıyor. İtopya ya gönderdim ben daha önce bilgisayarı, FPS değerleriniz normal, güç kaynağında da bir şey yok denildi bana. Aslında daha düne kadar SSD dışında sorunum yoktu sağolsun formdan bi arkadaşta da aynı problem olduğu anlaşılınca benim içim rahatladı ama FPS değerlerini düşük gördüğüm zaman direkt karttan şüphelendim. İşin açıkcası ben OKB hastasıyım hocam, her şeyi kafama takıp büyüten bir insanım ne yazık ki elimde değil. Bu bilgisayarı topladığım güne lanet olsun topladığım günden beri huzurum kalmadı inanır mısın..

Evet SSD garanti kapsamında hocam en yakın zamanda onu garantiye göndereceğim. Bir de bilgisayar çalışırken güç kaynağından elektrik sesi geliyor kulağımı dikkatli verdiğim zaman bu sesi duyabiliyorum. Oyunlar da yüksek çalıştığı zaman ses daha da artıyor. İtopya'ya gönderdim ben daha önce bilgisayarı, FPS değerleriniz normal, güç kaynağında da bir şey yok denildi bana. Aslında daha düne kadar SSD dışında sorunum yoktu sağ olsun formdan bir arkadaşta da aynı problem olduğu anlaşılınca benim içim rahatladı ama FPS değerlerini düşük gördüğüm zaman direkt karttan şüphelendim. İşin açıkcası ben okb hastasıyım hocam, her şeyi kafama takıp büyüten bir insanım ne yazık ki elimde değil. Bu bilgisayarı topladığım güne lanet olsun topladığım günden beri huzurum kalmadı inanır mısın?

Hocam sesin performansa etkisi yok ve o ses hemen hemen her elektrikli cihazda olur.(örnek telefon adaptörleri)

SATA SSD alabilirsin ve Fortnite arada takılma olmazsa olmaz oyunlardan maalesef.
teşekkür ederim M2 düşünüyorum
Hocam sesin performansa etkisi yok ve o ses hemen hemen her elektrikli cihazda olur.
teşekkür ederim hocam sanırım çok kuruntu yapıyorum herhalde.. sistemimle aynı özellikle sistemlerde ki fps testlerine bakıyorum arada 40 fps oynadığını görünce ne yapacağımı bilemiyorum. Keşke problemli olan ürünü bulup garantiye gönderebilsem bir dakika durmam :)

Coil whine diye bir sorun ekran kartı, güç kaynağı gibi bileşenlerde olabiliyor. Performansa etki etmese bile dikkatli kulaklarda rahatsızlık yaratıyor. Kasayı çok yakında tutmamak gibi yollarla çözüm üretmek sinirlere iyi gelir. :)

Hocam bir de size bir sorum olucak.
Fortnite EPİC ayarlarda ekran kartımın kullanımını hiç bir zaman%95-99 arasında görmedim. İnternette incelediğim testlerde bu değerlere çıkıyor. Çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın gerçekten hiç bir bilgiye sahip değilim o yüzden bu kadar fazla soru soruyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı