RTX 2060S Ömürlük kart olarak alınır mı?

Nvidia XX60 ekran kartları ömürlük olmuyor ya. Ömürlük kullanılacaklar minimum XX70 olmalı.
İntel X4XX işlemciler de ömürlük değildir mesela, X7XX'ler ömürlüktür ama.

GTX 970, i7 6700K, i7 4790K...

arkadaşım bende de şuan rtx 2060 windforce var daha 10 gün olmadı alalı gayet performansı yüksek bi kart ama sıcaklık derece fazla ve titreme sorunu var bende iade edip başka bir kart alacağım bence bu ekran kartını alma
Bu ekran kartını almak ve ömürlük kullanmak istiyorum. Aynı zamanda oyun yayınları yapmayı düşünüyorum. Sizce alınmalı mı? Kötü veya sıkıntılı bir kart mıdır?
arkadaşım bende de şuan rtx 2060 windforce var daha 10 gün olmadı alalı gayet performansı yüksek bi kart ama sıcaklık derece fazla ve titreme sorunu var bende iade edip başka bir kart alacağım bence bu ekran kartını alma

Arkadaşım bende de şu an RTX 2060 Windforce var daha 10 gün olmadı alalı gayet performansı yüksek bir kart ama sıcaklık derece fazla ve titreme sorunu var bende iade edip başka bir kart alacağım bence bu ekran kartını alma.

Arkadaşım bende de şu an RTX 2060 Windforce var daha 10 gün olmadı alalı gayet performansı yüksek bir kart ama sıcaklık derece fazla ve titreme sorunu var bende iade edip başka bir kart alacağım bence bu ekran kartını alma.

Ben ASUS Dual RTX2070 8 GB Evo modelini aldım ya sonradan vaz geçtim bu karttan ısınması hangi oyunlarda kaç dereceyi gördü en fazla.

Ömürlük kelimesi biraz olmamış gibi :) Uzun bir zaman seni idare eder mi, evet edebilir. Mesela GTX 1070 ekran kartı 2017 yıl çıkışlı. Hala günümüz oyunları 1080p çözünürlükte ultra ayarlarda oynatıyor. 1 sene daha bu şekilde genel olarak sürdürebilir ultra ayarda kendisini. Daha sonra medium ve karışık şekilde en kötü 2-3 sene daha götürür. Yine de gelecekte bizi ne bekler bilemeyiz. Bu sorun için net bir şey diyemeyiz. Geçmişe dayanarak olsa da aynı şeyler olacak ve olmayacak diye bir şey olmuyor işte...RTX 2060 S güzel bir ürün.

Ömürlük kelimesi biraz olmamış gibi :) uzun bir zaman seni idare eder mi, evet edebilir. Mesela GTX 1070 ekran kartı 2017 yıl çıkışlı. Hala günümüz oyunları 1080P çözünürlükte Ultra ayarlarda oynatıyor. 1 sene daha bu şekilde genel olarak sürdürebilir Ultra ayarda kendisini. Daha sonra medium ve karışık şekilde en kötü 2-3 sene daha götürür. Yine de gelecekte bizi ne bekler bilemeyiz. Bu sorun için net bir şey diyemeyiz. Geçmişe dayanarak olsa da aynı şeyler olacak ve olmayacak diye bir şey olmuyor işte...RTX 2060 s güzel bir ürün.

Ben ASUS Dual RTX2070 8 GB Evo modelini aldım sence nasıl bir kart bu kaç yıl gider güncel oyunlara 1K çözünürlükte Ultra ayar hastası degilim.

Ben ASUS Dual RTX2070 8 GB Evo modelini aldım ya sonradan vaz geçtim bu karttan ısınması hangi oyunlarda kaç dereceyi gördü en fazla.
ya mesela apexte 80 83 dereceyi gördü fan hazı 90 95 aradı pugb de aynı şekilde 80 dereceyi görüyor normalde bu dereceleri almaması lazım ama böyle sorunlar çıkabiliyor malesef

Ben ASUS Dual RTX2070 8 GB Evo modelini aldım sence nasıl bir kart bu kaç yıl gider güncel oyunlara 1K çözünürlükte Ultra ayar hastası degilim.

Techpowerup sitesi üzerinden RTX 2070 marka ve model ekran kartların performanslarına ve bilgilerine erişebilirsin. Yani güzel tabi ki güle güle kullan. Ultra ayarlarda 2 sene rahat götürür buna sanırım eminim :) 60 FPS altına düşmeyecek şekilde söyledim. Daha sonra ayarları kısarsın falan uzun zaman götürür yani...

Techpowerup sitesi üzerinden RTX 2070 marka ve model ekran kartların performanslarına ve bilgilerine erişebilirsin. Yani güzel tabii ki güle güle kullan. Ultra ayarlarda 2 sene rahat götürür buna sanırım eminim :) 60 FPS altına düşmeyecek şekilde söyledim. Daha sonra ayarları kısarsın falan uzun zaman götürür yani...

Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı