RTX 2060S ses sorunu

DOC_MR.FEARLESS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tam yükte o kadar ses çıkarıyor ki başımı ağrıtmadan kaldırmıyor. Kulaklık takarken bile çok ama çok fazla ses geliyor, tahminimce fan bir yere değiyor ve doğru dürüst oyun bile oynayamadan başım ağrıyıp kalkıyorum. PC 1 ay oldu alalı. Allah şu Gigabyte'ni̇n belasını versin. İtopya'dan satın aldığım ürünü geri gönderir isem yenisi ile değiştirirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte RX 5700 XT kullanıyorum fanlarım oyunda yarım saat geçirmeden çalışmıyor bile, çok sessiz kart. Bence ayarlarını Bi kontrol et. %100 hızında çalıltırıyorsundur

Ne oldu hocam sıkıntı devam ediyor mu acaba? Bende de aynı sıkıntı var çünkü.

Evet hala devam ediyor lakin garantinin bir işe yaramadığını öğrendim corona varken de uğraşmak istemedim açıkçası fark etmiyor Türkiye'deki garanti çalışanları deneyimli ve düzgün şekilde halledemeyip çizik veya başka bir problem çıkardığını öğrenince yollamamaya karar verdim ilerde belki sıvı soğutmaya geçerim ya da başka bir fan alırım
Gigabyte firmasının resmi olarak sunduğu Aorus Engine programını kullanıp fan ve performans ayarlarını yapabilirsiniz.

Teşekkürler bakarım şimdilik MSI var ama Gigabyte olması daha iyi olur bence

Arkadaşlar tam yükte o kadar ses çıkarıyor ki başımı ağrıtmadan kaldırmıyor. Kulaklık takarken bile çok ama çok fazla ses geliyor, tahminimce fan bir yere değiyor ve doğru dürüst oyun bile oynayamadan başım ağrıyıp kalkıyorum. PC 1 ay oldu alalı. Allah şu Gigabyte'ni̇n belasını versin. İtopya'dan satın aldığım ürünü geri gönderir isem yenisi ile değiştirirler mi?
Ses dediğin sinek sesi gibi bir ses mi?
Coil whine olabilir mi?

Evet hala devam ediyor lakin garantinin bir işe yaramadığını öğrendim corona varken de uğraşmak istemedim açıkçası fark etmiyor Türkiye'deki garanti çalışanları deneyimli ve düzgün şekilde halledemeyip çizik veya başka bir problem çıkardığını öğrenince yollamamaya karar verdim ilerde belki sıvı soğutmaya geçerim ya da başka bir fan alırım

Teşekkürler bakarım şimdilik MSI var ama Gigabyte olması daha iyi olur bence
Ben teknik servisi arayıp konuştum bu modellerde olduğunu söyledi fanlar panele sürtüyormuş vidaları gevşeterek çözüldüğünü söyledi ister kendiniz yapın ister bize gönderin halledelim dedi kolay bir işlem olduğunu söyledi tarif etti nasıl yapılacağını.

Ben teknik servisi arayıp konuştum bu modellerde olduğunu söyledi fanlar panele sürtüyormuş vidaları gevşeterek çözüldüğünü söyledi ister kendiniz yapın ister bize gönderin halledelim dedi kolay bir işlem olduğunu söyledi tarif etti nasıl yapılacağını.

Hangi vidaları dostum gösterebilir misin sana zahmet olmazsa?
Ses dediğin sinek sesi gibi bir ses mi? Coil Whine olabilir mi?

Hayır çok daha yüksek bir sesle çıkartıyor. "tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" diye uzuyor.

Hangi vidaları dostum gösterebilir misin sana zahmet olmazsa

Hayır çok daha yüksek bir sesle çıkartıyor tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye uzuyor
Hocam ekran kartı kasanın içinde çalışır halde olduğu için çok anlamadım açıkçası, fakat panelde 4 vida varmış onları dedi sanırım. Ben de garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Hocam ekran kartı kasanın içinde çalışır halde olduğu için çok anlamadım açıkçası, fakat panelde 4 vida varmış onları dedi sanırım. Ben de garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Üstünde bulunuyor vidalar. Yaylı onlar galiba, onlardan bahsetmişler. Denerim ama bende bir arayayım servisi.
90 212 288 52 96, numaraları bu değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı