RTX 2060S sistem düşük FPS veriyor

bao612

Kilopat
CS2'de 100 FPS civarı alıyorum. Monitörüm 144Hz ve diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum dün format attım W11'e geçtim tüm sürücüler güncel Windows 10 kullanıyorken de 100 FPS civarıydı.
Bilgisayar özelliklerim: RTX 2060S, Ryzen 3600X, 8*2 16 GB 3200 MHz RAM.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

CS2'de 100 FPS civarı alıyorum. Monitörüm 144Hz ve diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum dün format attım W11'e geçtim tüm sürücüler güncel Windows 10 kullanıyorken de 100 FPS civarıydı.

CS2 ekran kartına değil işlemciye yükleniyor diye biliyorum. Yanlış bilgi olmasın.

İşlemcinde bir performans düşüklüğü var mı?

CS2 işlemci ağırlıklı bir oyun. Ekran kartının bir suçu yok. :)

İşlemci sıcaklığı ne durumda?

İşlemci sıcaklığı ne durumda?
Oyun anında nasıl kaydedebilirim işlemci sıcaklığını

CS2 ekran kartına değil işlemciye yükleniyor diye biliyorum. Yanlış bilgi olmasın.

İşlemcinde bir performans düşüklüğü var mı?
İşlemcide ki performans düşüklüğünü nasıl anlarım acaba hocam

CS2 işlemci ağırlıklı bir oyun. Ekran kartının bir suçu yok. :)
Bunu biliyordum da hocam yazdığım konuyla bağdaştıramadım cevabınızı

Oyun anında nasıl kaydedebilirim işlemci sıcaklığını?
MSI Afterburner kullanabilirsiniz, ancak oyun içi göstergesini açmak için biraz uğraşıp kurulumunu yapmak gerekiyor. Onun yerine oyunu oynarken arkaplanda HWMonitor açabilirsiniz, bir süre oyun oynadıktan sonra minimum ve maksimum sıcaklıkların ekran görüntüsünü atarsınız.

MSI Afterburner kullanabilirsiniz, ancak oyun içi göstergesini açmak için biraz uğraşıp kurulumunu yapmak gerekiyor. Onun yerine oyunu oynarken arkaplanda HWMonitor açabilirsiniz, bir süre oyun oynadıktan sonra minimum ve maksimum sıcaklıkların ekran görüntüsünü atarsınız.
Buyurun hocam dereceler de çok yüksek değil sanki

Dosya Ekleri

• IMG_9259.jpeg
    IMG_9259.jpeg
    346,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_9260.jpeg
    IMG_9260.jpeg
    267,8 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri