RTX 2060S sistem için en az kaç ₺ bütçe olmalı?

CBP bilerek açmadım, gidip 1.45V veriyor yük altında işlemci fanı deliriyor. 4.250GHz, 1.375V ile kullanıyorum. El ile OC yapmak mantıklı, bazı arkadaşlar nasıl oluyor ise 4.2GHz'de 1.025V ile çalıştırıyor anlamadım hala :D
CBP açmama gerek kalacağını sanmıyorum da, OC illa yaparım, ben mobil GPU'ya 900 MHz OC yapmış kişiyim, Ryzen 5 3600 kim ya?

CBP açmama gerek kalacağını sanmıyorum da, OC illa yaparım, ben mobil GPU'ya 900 MHz OC yapmış kişiyim, Ryzen 5 3600 kim ya?
Aldığın zaman söylersin yardımcı olmaya çalışırım hocam :) Ama bak uyarıyorum o kadar abartma, silikon olayı var bayağı uğraştırır. BIOS sıfırlaman gerekir, zaten 4.3 üstü görmek imkansız gibi ben maksimum 4.25 görebildim. Belki soğutucu ile alakalıdır ama eskiden Hyper T4 kullanıyordum, bilemiyorum :D

Bütçe meselesi aslında Akasa Viper S-Flow gibi bir canavar var.
Bütçeyi arşa çıkarırsam düşünürüm dediğiniz fanları, 103 liracık zaten.
Aldığın zaman söylersin yardımcı olmaya çalışırım hocam :) Ama bak uyarıyorum o kadar abartma, silikon olayı var bayağı uğraştırır. BIOS sıfırlaman gerekir, zaten 4.3 üstü görmek imkansız gibi ben maksimum 4.25 görebildim. Belki soğutucu ile alakalıdır ama eskiden Hyper T4 kullanıyordum, bilemiyorum :D
İşlemci de birazcık nasibini alır OC'den ya. Tabii alacağım işlemci FX-9590 olmadığı için 900 MHz biraz hayal. Sıvı uranyum ile falan soğutmam gerekir 900 MHz OC yaparsam, ama OC'nin b*kunu çıkarınca sistem falan açılmıyor, pek riske girmem herhalde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı