berkayozbek
Picopat
Daha fazla
Merhaba yaklaşık 3 ay önce PC topladım. Aldığım günün ertesi mavi ekran hataları almaya başladım. 4 5 gün boyunca hatalar devam etti. Ardından PC'ye format atıldı fakat yine hemen ardından mavi ekran almaya devam ettim. 10 gün sonra yaklaşık 15 20 dakikada bir mavi ekran almaya başlamıştım. Araştırdığım hatalarda donanımsal bir sorun olabileceği de yazıyordu fakat oyun oynarken asla mavi ekran hatası almıyorum. Sadece oyun harici ne açıksa mavi ekran hatası veriyor ve her defasında farklı bir hata veriyor. İlk başta torrentten dolayı olabileceğini düşündüm fakat yine düzelmedi. Daemon Tools kullanıyordum ondan kaynaklıdır diye onu da sildim fakat yine olmadı. Hatta bir ara neredeyse her şeyi silmiştim PC'den ama yine de çözümü bulamadım. PC'ye 2 kez Memtest yaptım bir sorun çıkmadı. SSD'yi test ettim bir sorun çıkmadı. İşlemciye stres testi uyguladım herhangi bir hata kapanma vermedi. Ekran kartının sürücünün temiz kurulum yaparak yükledim ama bunlara rağmen hala mavi ekran alıyorum. Son 1.5 aydır günde maks 2 veya 3 kez mavi ekran hatası alıyorum. Ne yaptıysam olmadı en son çare olarak yardımı buradan aramaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
Ryzen 5 3500X.
Gigabyte B450M S2H.
Gigabyte RTX 2060 Super.
Minidump:
drive.google.com
Sistem:
Ryzen 5 3500X.
Gigabyte B450M S2H.
Gigabyte RTX 2060 Super.
Minidump:
minidump.rar