RTX 2060S sistemin Mount and Blade FPS değerleri

İşletim sistemi
Windows 10

Sk8deucalion

Femtopat
Merhabalar. Mount and Blade Warband oynarken haritada mouse u hareket ettirirken FPS'im 10 15'lere kadar düşüyor. Kısacası FPS düşmesi yiyorum. Sistemim bu oyun için fazlasıyla yeterli. Haritadayken mouse hareket ettirince imleç kaybolup geri geliyor hızlı hızlı ve bu durumda anlamadığım şekilde oyun çok kasıyor. Sistemim şu şekilde:
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Ekran kartı: RTX 2060 Super Gaming X

Böyle bir sorun hiç yaşamadım ilginç bir durum oyun için grafik ayarları ile bir bağlantısı olabilir büyük ihtimalle.

HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz? Sıcaklık değerleri ne? Herhangi bir overclock işlemi yaptınız mı?
Böyle bir sorun hiç yaşamadım ilginç bir durum oyun için grafik ayarları ile bir bağlantısı olabilir büyük ihtimalle.
Diğer sistem bileşenleriniz nedir?
Önerebileceğiniz bir şey var mı? Oyun orijinal Steam den alındı. Driver vs her şey güncel bu sistemle FPS drop yemem imkansız
@Sk8deucalion sıcaklık değerleri nasıl peki? MSI Afterburner ile oyun içinde değerleri paylaşabilir misiniz?
Isınma sıfır 60⁰ yi geçmez ekran kartı kullanımı zaten yok denilecek kadar az fanlar devreye girmiyor

Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Windows sürümünüz nedir? Ayrıca Malwarebytes ile tam tarama yapabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…