RTX 2060S Ventus GP OC mi? Gaming X mi?

Skorsky1

Centipat
Daha fazla  
Ventus GP OC fiyatı ortalama 3900 ₺.
Gaming X 4400 ₺.
Acaba arasında büyük bir sıcaklık farkı olur mu?
Adana’da yaşıyorum ona göre sistemi toplamak istiyorum kullanan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

Testlerden gördüğüm kadarıyla 6-7 derece farkediyor ama Ventus Gp'de 69 dereceye ulaşıyor. Bu da gayet iyi bir sıcaklık değeri. Ben olsam 500 TL'ye gidip işlemciyi yükseltirim oluyorsa RTX 2070 alırım başka bir şeye harcarım yani.

Ventus GP OC fiyatı ortalama 3900 ₺.
Gaming X 4400 ₺.
Acaba arasında büyük bir sıcaklık farkı olur mu?
Adana’da yaşıyorum ona göre sistemi toplamak istiyorum kullanan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

Gaming X modelleri hem soğtma performansları bakımından hem kullanılan bileşenler bakımından bir tık daha iyidir ve de OC'a daha yatkındırlar. OC'la uğraşmam ama bütçemde var dersen ve illa NVIDIA dersen ki 2070 ya da 2070S derim ya da AMD Radeon RX 5700XT.

Burada X ibaresi yok sadece Gaming olduğu için güvenemedim, bilginiz varsa bilgilendirir misiniz?
Hocam X ibaresi olunca ekran kartı OC yapılmış olarak geliyor. Ancak ufak bir OC. Açıkçası 2-3 FPS için 100 TL fazla vermeye gerek var mı? Sonuçta kendiniz de OC yapabilirsiniz. Ek olarak Tekramarket'ten anakart almıştım, sorunsuz gelmişti. Güvenilir bir satıcı :)

Gaming X almanı öneririm. Bende Adana'da yaşıyorum, sistem toplarken RX 5700 XT'nin en düşük modeli ve 5600XT Gaming X arasında kalmıştım. Malum Adana şartları yüzünden düşük modelin iyi soğutmaya sahip olan serisini seçtim. Ayrıca işlemci CPB kapalı olduğu halde yanıyor. O yüzden 2070 2070S falan almak yerine bütçene uygun en iyi soğutmaya sahip ekran kartını al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı