Gaming X Ventus'a göre daha iyi bir ürün. Ben ikisini de önermem, evet güzel ürünler fakat aynı zamanda çok pahalılar. Gaming X yerine 300TL daha ekleyip 2070S alabiliyorsun.
Ventus GP OC fiyatı ortalama 3900 ₺.
Gaming X 4400 ₺.
Acaba arasında büyük bir sıcaklık farkı olur mu?
Adana’da yaşıyorum ona göre sistemi toplamak istiyorum kullanan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.
Gaming X almanı öneririm. Bende Adana'da yaşıyorum, sistem toplarken RX 5700 XT'nin en düşük modeli ve 5600XT Gaming X arasında kalmıştım. Malum Adana şartları yüzünden düşük modelin iyi soğutmaya sahip olan serisini seçtim. Ayrıca işlemci CPB kapalı olduğu halde yanıyor. O yüzden 2070 2070S falan almak yerine bütçene uygun en iyi soğutmaya sahip ekran kartını al.
2.el olarak temiz ve sorunsuz bir kart bulmak zor gibi geliyor bana.Sıcaklık bence seni üzmez GP OC almanı öneririm 500TL değmez. Bulabilirsen tavsiyem 2.el 2070 Super 4400'e.
Arkadaşın önerdiği bu model de işimi görür mü?MSI Geforce Rtx 2060 Super Gamıng 8gb 256 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI Geforce Rtx 2060 Super Gamıng 8gb 256 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2.el olarak temiz ve sorunsuz bir kart bulmak zor gibi geliyor bana.
Gaming X OC yapılmış modeli 45MHz frekans farkı var sadece. 5700XT Gaming X'de düşünebilirsin kafana yatarsa.
O ikisinden de pahalıya geliyor.
Gaming X OC yapılmış modeli 45MHz frekans farkı var sadece. 5700XT Gaming X'de düşünebilirsin kafana yatarsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.