RTX 2060S vs RTX 2070

• Konuyu başlatan 120785
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.512
Fan boy? Ben o yasida gectim, gereken deneyimleri de bir kismini elde ettim yani Gigabyte olsa nolur olmasa nolur. Yarin daha iyi bir marka cikip cikmayacagi bilinmez ki su an ondan da iyi markalar varken. Siz oyle dusunebilirsiniz, bu sektorde hic bir markaya fan boylugu yapmam. Size sadece fikrinizin hatali oldugunu soyledim. Bir marka youtube uzerinde reklam yada tanitimi cok oluyor diye iyi olmaz bu dusunceniz de komik geliyor dedim, burada yorumun bilinmeden yapilmis durumu da yok. Kendiniz dediniz. Ben de size yabanci kaynaklari arastirin demek istedigimi anlarsiniz dedim.

Bu urunu alabilirsiniz eger biraz daha butcenizi toplarsaniz yada direkt sistemi amazon.com uzerinden de toplayabilirsiniz, zamaninda konu acmistim girip bakip inceleyerek sureci anlayabilirsiniz. Oldukca basit Amazon uzerinden alisveris yapip getirtmek. Kendi deneyimlerimi aktardim.

Deneyimlerinize sözüm yok ama iki kelimenizden biri komik diğeri mantıksız olunca iş değişiyor, karşınızda ki de bir insan anlatmanın sınırsız yolu vardır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı