Fan boy? Ben o yasida gectim, gereken deneyimleri de bir kismini elde ettim yani Gigabyte olsa nolur olmasa nolur. Yarin daha iyi bir marka cikip cikmayacagi bilinmez ki su an ondan da iyi markalar varken. Siz oyle dusunebilirsiniz, bu sektorde hic bir markaya fan boylugu yapmam. Size sadece fikrinizin hatali oldugunu soyledim. Bir marka youtube uzerinde reklam yada tanitimi cok oluyor diye iyi olmaz bu dusunceniz de komik geliyor dedim, burada yorumun bilinmeden yapilmis durumu da yok. Kendiniz dediniz. Ben de size yabanci kaynaklari arastirin demek istedigimi anlarsiniz dedim.
Bu urunu alabilirsiniz eger biraz daha butcenizi toplarsaniz yada direkt sistemi amazon.com uzerinden de toplayabilirsiniz, zamaninda konu acmistim girip bakip inceleyerek sureci anlayabilirsiniz. Oldukca basit Amazon uzerinden alisveris yapip getirtmek. Kendi deneyimlerimi aktardim.
Buy EVGA 08G-P4-3172-KR GeForce RTX 2070 Super XC Gaming, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans, RGB LED, Metal Backplate: Graphics Cards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Merhaba dostlar, Bunca zaman forumlarda her yerde amazon.com'dan sistem toplama yada 1 2bin dolarlık ürünlerin girişi çıkışı gümrük işlemleri iadeler vs bir çok belirsiz konu gördüm. Bende dayanamadım dedim ki alt tarafı 2.000 dolarcık :D alalım sistemi görelim bakalım Gümrükten geri mi gidiyor...
www.technopat.net