RTX 2060S vs RX 5700

Sıvı soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz?

Sıvı soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz?

Ses olarak biraz gürültülü ama sistemsel sıkıntısı yok

RX 5700XT 2060S'in dengi değil. RX 5700XT 2070 ile 2070 Super arasında gidip geliyor bazen 2070S'i geçiyor bazen gerisinde kalıyor. RX 5700 XT F/P olarak çok daha iyidir. Bu arada Pulse modeli fiyatına göre gayet iyidir. Hava sirkülasyonu olan bir kasada 75 dereceyi geçeceğini sanmıyorum. Bu arada bir önceki sayfalarda sorulmuş ASUS'un en kötü bileşen ve soğutma kullandığı seri Dual'dir. Rezil ötesi soğutma ve bileşen kalitesiyle kesinlikle para verilmeyi hak etmiyor. Bu arada RX 5700 serisinde MSI'dan uzak durun, VRAM soğutması hatalı.

En kötüsü serisi dualdir diyorsunuz fakat ben aldığım günden beri yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Yarım saatlik stres testi olsun oyunlar olsun 65 dereceyi geçtiğini bile görmedim. Eğer ki bu şekilde kötüyse helal olsun adamların kötüsü bile iyi
Bende 120'lik olanı var o bile çok uyuz bir ses çıkartıyor. Alıcaksanız bence ayrı güzel bir fan bakın ya da farklı bir ürüne bakın.

Son düzenleme:
160W TDP’ye sahip bir GPU’yu soğutuyor bir zahmet bu kadar da yapsın. Tamamen duygusal cevap veriyorsunuz. Azıcık forumları gezerseniz Dual’in ne kadar kötü malzeme kalitesine sahip olduğunu görürsünüz.

Yok duygusal davranmıyorum kesinlikle ben sadece kendi kullanımımı söylüyorum size. Oyun esnasında 65 dereceyi geçtiğini görmedim ben. Malzeme yapısı falan da gayet kaliteli duruyordu. Bilemiyorum belki 2060S öyledir diğer alt seriler daha kalitesiz ürün kullanıyor olabilir. Yani bilemiyorum ben sadece kullanıcı yorumumu yapıyorum bir aydır kullanıyorum fakat 65 dereceyi geçtiğini görmedim. RX 5700 Pulse deneyiminden sonra harika geldi vallahi soğutması

5700'mü, RTX 2060 Super'mi sorusunun cevabı şahsen 2060 Super'dir fakat 2060 Super özel soğutmalı 5700XT ile neredeyse aynı fiyatta olmasına rağmen 5700XT, %24 daha önde görünmekte. 5700XT alacaksanız blower fanlı olan modeli almamaya özen gösterin.

Çoğu forumda ASUS Dual serisi yerden yere vuruluyor özenilmeden üretildiği için. Isınmamasının sebebi güç tüketiminin düşük olması. 2060 Super fiyatına 5700XT satılıyor ki 5700XT 2060 Super'den çok daha iyi bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…