Arkadaşlar selam bir sistem toplayacağım altta sıralıyorum;
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio.
Ryzen 7 3700X.
MSI MPG X570 GAMING Edge Wi-Fi.
8x2 3600MHz CL16 RAM.
CM Masterliquid ML240L sıvı soğutma kiti.
Arkadaşlar bir kasa buldum. İçinde PSU'su 3 tane fanı ile uygun fiyata geliyor fakat Aerocool.
Marka bu kasanın içindeki PSU kaliteli mi bilemiyorum. Bunun hakkında bilgilendirip onun dışında toplayacağım. Sistem hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. Aslında şu fiyata aynı performansı alırdın vs gibi.
Kasa linki:
m.epttavm.com
Ayrıca başlarda HDD kullanmayıp 500 GB'lık Samsung 970 Evo Plus NVMe M.2 kullanmayı düşünüyorum. HDD'siz sistem kullanmanın bana doğurabileceği bir sıkıntı olursa onu da yazarsanız sevinirim.
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio.
Ryzen 7 3700X.
MSI MPG X570 GAMING Edge Wi-Fi.
8x2 3600MHz CL16 RAM.
CM Masterliquid ML240L sıvı soğutma kiti.
Arkadaşlar bir kasa buldum. İçinde PSU'su 3 tane fanı ile uygun fiyata geliyor fakat Aerocool.
Marka bu kasanın içindeki PSU kaliteli mi bilemiyorum. Bunun hakkında bilgilendirip onun dışında toplayacağım. Sistem hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. Aslında şu fiyata aynı performansı alırdın vs gibi.
Kasa linki:

Aerocool Klaw 750W 80+ Gold RGB Aydınlatmalı Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 ATX Siyah Oyuncu Kasası - PttAVM.com
Aerocool Klaw 750W 80+ Gold RGB Aydınlatmalı Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 ATX Siyah Oyuncu Kasası AYNI GÜN & ÜCRETSİZ KARGO!
Son düzenleyen: Moderatör: