RTX 2070 3700X sistem nasıl?

urktdbyme

Kilopat
Arkadaşlar selam bir sistem toplayacağım altta sıralıyorum;
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio.
Ryzen 7 3700X.
MSI MPG X570 GAMING Edge Wi-Fi.
8x2 3600MHz CL16 RAM.
CM Masterliquid ML240L sıvı soğutma kiti.

Arkadaşlar bir kasa buldum. İçinde PSU'su 3 tane fanı ile uygun fiyata geliyor fakat Aerocool.
Marka bu kasanın içindeki PSU kaliteli mi bilemiyorum. Bunun hakkında bilgilendirip onun dışında toplayacağım. Sistem hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. Aslında şu fiyata aynı performansı alırdın vs gibi.
Kasa linki:
Ayrıca başlarda HDD kullanmayıp 500 GB'lık Samsung 970 Evo Plus NVMe M.2 kullanmayı düşünüyorum. HDD'siz sistem kullanmanın bana doğurabileceği bir sıkıntı olursa onu da yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart dışında güzel. X570 GAMING Edge fiyatını hak etmeyen, VRM'leri sadece göstermelik olarak konulmuş, ucuz bir B450'den soğutma ve overclock olarak pek farkı olmayan ve sadece adı X570 olan, görsellikten başka hiçbir olayı bulunmayan bir anakart. X570 Gaming Edge ve X570 Gaming Pro Carbon dışında bir anakart almanızı tavsiye ederim.

X570 AORUS Elite alın hiç düşünmeden, tam bütçenize uygun ve gayet performanslı. OC çok kolay yapılabiliyor. @Vorplody hocam da kullanıyor, OC için yardıma ihtiyacınız olursa ona da sorabilirsiniz.
Teşekkür ederim önerdiğiniz anakarta bakıcam.Bu arada alacağım ekran kartı linkini bıraktığım kasaya sığıyor değil mi?Az sonra sipari edicem de emin olmak istiyorum.Sıvı soğutma kasanın önündeki rgblerin arkasına konuluyo o yüzfen 3 slotlu bir GPU oraya sığar mı sığmaz mı emin olamadım.

Son düzenleme:
Anakart olarak X570 Aorus Elite veya X570 Tuf Gaming Plus öneririm. O sıvı soğutmanın fanları için çok ses yapıyor diyorlar, araştırıp konulara bak derim. Kasayı önermem içindeki PSU’nun ne olduğu belli değil. PSU’yı High Power Performance GD 750W almanı öneririm kendim kullanıyorum fiyatına göre kaliteli bir model. Kasa olarak ben Aerocool Airhawk Duo kullanıyorum güzel bir model tavsiye ederim ama fiyatları gereksiz yükselmiş. Cooler Master MB511 ARGB modelini öneririm. Seçtiğin kasanın önünün mesh dediğimi ızgaralı yapıda olması hava akışının iyi olmasını sağlar. Ayrıca sıvı soğutmayı kasanın ön kısmına koymayı doğru bulmuyorum. Radyatörden çıkan sıcak havayı içeri çekiyor, temiz hava akışı olmuyor. Radyatörü üst tarafa monteleyip dışarı hava üfleyecek şekilde montaj yapmak daha mantıklı. Son olarak alacağın parçaları iyice araştırıp kullanıcı yorumlarına bak derim. Direkt alıp sonradan pişman olabilirsin sonra.

Anakart olarak X570 Aorus Elite veya X570 Tuf Gaming Plus öneririm. O sıvı soğutmanın fanları için çok ses yapıyor diyorlar, araştırıp konulara bak derim. Kasayı önermem içindeki PSU’nun ne olduğu belli değil. PSU’yı High Power Performance GD 750W almanı öneririm kendim kullanıyorum fiyatına göre kaliteli bir model. Kasa olarak ben Aerocool Airhawk Duo kullanıyorum güzel bir model tavsiye ederim ama fiyatları gereksiz yükselmiş. Cooler Master MB511 ARGB modelini öneririm. Seçtiğin kasanın önünün mesh dediğimi ızgaralı yapıda olması hava akışının iyi olmasını sağlar. Ayrıca sıvı soğutmayı kasanın ön kısmına koymayı doğru bulmuyorum. Radyatörden çıkan sıcak havayı içeri çekiyor, temiz hava akışı olmuyor. Radyatörü üst tarafa monteleyip dışarı hava üfleyecek şekilde montaj yapmak daha mantıklı. Son olarak alacağın parçaları iyice araştırıp kullanıcı yorumlarına bak derim. Direkt alıp sonradan pişman olabilirsin sonra.
çok teşekkür ederm yorum için rica etsem son açtığım konuya da bakabilir misin?
Kasa ile ilgili konu başlığına sahip olan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı