Bilgim dahilinde şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum amazondan seçtiğim ürünler için yurt dışından getirtme olasılığım söz konusu fakat her ihtimale karşı depozito,vergi fiyatlarını da ekleyerek hesaplayacağım. Bu hali ile sistem 8500 civarı tutuyor, konu hakkında bilgisi olan kişilerden yorum almak isterim. Değiştirmem gereken veya sistemde fazla gördüğünüz parçalar var ise belirtirseniz sevinirim.
GTX1070'den itibaren 1440P monitöre geçilmesi gerekir. Aldığınız RTX2070, yani düşük FPS alırım diye düşünmemen lazım kartı tam performans kullanamazsın. Yakışan 2K - 144Hz. Bu FPS'yi de alırsın.
@FearlyGhost 1080p bir monitör bu sistemde sıkıntı yaratmayacaksa tepki süresi 1ms olana yönelmek isterim.Yazdığım sistemde yazdığınıza denk ram bulunuyor zaten.Kasa ve psu sisteme olmayacak diyorsanız önerebilirsiniz fiyat konusunda esnek davranabilirim
GTX1070'den itibaren 1440P monitöre geçilmesi gerekir. Aldığınız RTX2070, yani düşük FPS alırım diye düşünmemen lazım kartı tam performans kullanamazsın. Yakışan 2K - 144Hz. Bu FPS'yi de alırsın.
2K olması güzel fakat tepki süresi belirttiğim gibi tatmin edici değil ve ekran boyu olarak maksimum 27 düşünüyorum çünkü oyun oynarken ekran ne kadar büyük olursa takip etmesi o kadar zor oluyor.
@FearlyGhost Benim halihazırda ilk paylaştığım sistemde işlemci,ram,anakart ve ekran kartı önerdikleriniz ile aynı ve bütçeden çok sapmamak adına amazondan almam daha mantıklı diye düşünüyorum fakat kasa ve psu önerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim.