Çözüldü RTX 2070 9750H sistem RDR2 gökyüzü bulanık gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

hyavuz41

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 gb (2x16) Ram 2666 MHz
Ekran kartı
RTX 2070 8 GB
İşlemci
i7 9750H
Merhaba Technopat üyeleri,

Red Dead Online oyunumda 1080p çözünürlük Ultra ayarlarda FPS düştüğü için ayarları high seviyesine çektim. FPS yükseldi lakin gökyüzü ve bulutlar neden böyle bulanık ve kalitesiz? Sanki Low ayarlarda oynuyormuşum gibi gözüküyor. Bilgisi olan ayarlarda yardımcı olabilecek var mı? NVIDIA DLSS Ultra performance mi olmalı? Birkaç yere baktım taa ayarları falan düzeltiyormuş ama emin değillerdi, buraya sorayım dedim.

İşlemci: i7 9750H
Ekran kartı: RTX 2070 8 GB
RAM: (2x16) 32 GB RAM 2666 MHz

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 114
  • 2.png
    2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 104
  • 3.png
    3.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 68
  • 4.png
    4.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 79
  • 5.png
    5.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 96
Çözüm
DLSS Quality modunda denermisiniz?
Hocam düzeldi ve görüntüler daha keskinleşti ama FPS düştü.. Ben biraz daha performans alırım diye DLSS ellememiştim Ultra Performance idi.. DLSS teknolojisi boşuna mı var bilmiyorum ama bir işe yaramıyor sanki. Ekran kartım 3050 yada 2060 olsa ne anlamı kalıcak bu DLSS teknolojisinin ?
Şimdi Quality'e getirdim 10 fps düşüşü yaşadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki ayarları yapıp dener misiniz ? Hem oyundaki performansınız da artar.

Ambient Occlusion değil mi bu olay? O ayarı kapatınca da kalıyor mu?

Merhaba Technopat üyeleri,

Red Dead Online oyunumda 1080p çözünürlük Ultra ayarlarda FPS düştüğü için ayarları high seviyesine çektim. FPS yükseldi lakin gökyüzü ve bulutlar neden böyle bulanık ve kalitesiz? Sanki Low ayarlarda oynuyormuşum gibi gözüküyor. Bilgisi olan ayarlarda yardımcı olabilecek var mı? NVIDIA DLSS Ultra performance mi olmalı? Birkaç yere baktım taa ayarları falan düzeltiyormuş ama emin değillerdi, buraya sorayım dedim.

İşlemci: i7 9750H
Ekran kartı: RTX 2070 8 GB
RAM: (2x16) 32 GB RAM 2666 MHz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki ayarları yapıp dener misiniz ? Hem oyundaki performansınız da artar.

Bu kesin çözüm mü hocam ? Baksana karaktere bakınca bile kalitesizlik akıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 90
Hocam düzeldi ve görüntüler daha keskinleşti ama FPS düştü.. Ben biraz daha performans alırım diye DLSS ellememiştim Ultra Performance idi.. DLSS teknolojisi boşuna mı var bilmiyorum ama bir işe yaramıyor sanki. Ekran kartım 3050 yada 2060 olsa ne anlamı kalıcak bu DLSS teknolojisinin ?
Şimdi Quality'e getirdim 10 fps düşüşü yaşadım.

Dosya Ekleri

• 6.png
    6.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 74
  • 7.png
    7.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 79
Çözüm
Hocam düzeldi ve görüntüler daha keskinleşti ama FPS düştü. Ben biraz daha performans alırım diye DLSS ellememiştim Ultra Performance idi. DLSS teknolojisi boşuna mı var bilmiyorum ama bir işe yaramıyor sanki. Ekran kartım 3050 ya da 2060 olsa ne anlamı kalacak bu DLSS teknolojisinin?

Şimdi Quality'e getirdim 10 FPS düşüşü yaşadım.

DLSS Ultra performansta FPS önem verir ama kaliteyi çok önemsemez. Quality modunda ise kalite ve çözünürlüğü ön plana getirir ama bu sefer de FPS'den feragat eder. DLSS komple kapatırsanız FPS'deki ciddi düşüşü fark edersiniz zaten. Yapabileceğiniz şey balanced yapmak ve grafik ayarlarında far ayarı gördüm onu Ultra'ya çekmek. (oyunu oynamadım kesin bir şey diyemiyorum.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı