Cuma gecesi dimi?İncehesapta düşüyor kendi 2070S'imi 4000 liraya almıştım.
Cuma gecesi dimi?İncehesapta düşüyor kendi 2070S'imi 4000 liraya almıştım.
Evet.Cuma gecesi dimi?
2080S nerede 5700TL?
Yeni ekran kartı alamazsan on yıl sonra on yıl öncesinin oyunlarını oynayabilirsin. O da Mario'yu 2020'de oynamak gibidirNvidia 2 sene de bir yeni grafik işlemci üretir, ömrünün sonuna kadar en az 25-30 daha seri daha çıkardığını görürsün ama her yeni seri çıkardığında ekran kartı almayacaksın. 1 kere alacaksın ömür boyu kullanacaksın. Dolar kurunun senede 2 lira arttığını ve azalma eğilimi göstermeden ve ivme kazanmadan artmaya devam ettiğini farz edersen 10 sene sonra son nesili almak için araba parası vermen gerekecek ve ondan sonraki nesiller çıktığı zaman da alman da zaten imkansız olacak -zengin değilsen.
Kesinlike Toshiba öneririm ben Toshiba kullandım ve gayet iyi bilgisayar en fazla 10-20 saniyede açılıyordu ve çok hızlanmıştı HDD'ye göre. Paranız varsa kaçırmayın bence.SSD olarak bunu önerebilirim.
![]()
SanDisk Ultra 3D 500GB SATA 3.0 2.5″ SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)
Bilgisayarınızı SanDisk Ultra ® 3D SSD’ye yükselterek daha hızlı önyükleme ve yıldırım hızında oyun oynama ve çoklu görevler için hızlandırın. Bilgisayarınızı bu SSD ile güncellediğinizde…www.gaming.gen.tr
Görünüş olarak da daha iyi, bir kere 3 fanlı. Daha performanslı duruyor.
3060ti varken alınmaz.Yeni kartlardan sonra hala sizce alınır mı ?
2023 zamlarından selamlar lnjhsnhslAlacaksanız alın ama dolar 10 lira olursa karışmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.