RTX 2070 alınır mı?

Nvidia 2 sene de bir yeni grafik işlemci üretir, ömrünün sonuna kadar en az 25-30 daha seri daha çıkardığını görürsün ama her yeni seri çıkardığında ekran kartı almayacaksın. 1 kere alacaksın ömür boyu kullanacaksın. Dolar kurunun senede 2 lira arttığını ve azalma eğilimi göstermeden ve ivme kazanmadan artmaya devam ettiğini farz edersen 10 sene sonra son nesili almak için araba parası vermen gerekecek ve ondan sonraki nesiller çıktığı zaman da alman da zaten imkansız olacak -zengin değilsen.
Yeni ekran kartı alamazsan on yıl sonra on yıl öncesinin oyunlarını oynayabilirsin. O da Mario'yu 2020'de oynamak gibidir :)
SSD olarak bunu önerebilirim.
Kesinlike Toshiba öneririm ben Toshiba kullandım ve gayet iyi bilgisayar en fazla 10-20 saniyede açılıyordu ve çok hızlanmıştı HDD'ye göre. Paranız varsa kaçırmayın bence.

Son düzenleme:
Görünüş olarak da daha iyi, bir kere 3 fanlı. Daha performanslı duruyor.

3 fanlı model de yamuluyor :) Bir süre sonra ağırlıkan dolayı anakartta aşağı sarkıyor, mecburen altına bir destek aparatı almak zorunda kalırsınız. Yani estetiği göre kart alınmaz, makyaj malzemesi değil ki bu, ekran kartı :) Performans olarak 2-3 FPS bile fark olmaz, duruşuna göre mi FPS belirleniyor? Yaşın biraz küçük dostum sanırım. En başarılı soğutma, en iyi stabilite ve sorunsuzluk hangisinde varsa o alınır geçilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı