RTX 2070 AMD Ryzen 3700X sistem toplama

Güzel incelemeler bırakayım o zaman:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolar ve yazı çok güzel üstad parçalar bir an evvel gelse de birleştirsem. :)

Nasıl diye soralım o zaman? Fiyat farkına değer mi diye sorayım?
Fiyat farkına değer elbette. İlk topladığım sistem olacağı için hala 3-5 şeyden korkuyorum acaba eksik var mı acaba kurulumda bir şey eksik gelecek mi diye. Kurulumdan anlayan 1 - 2 Dost var onları çağıracağım. Beraber yapacağız :D

@BBurakBey diğer kasalara göre biraz farklı bir montajı var kasa gelmeden önce montaj videoları izlemek iyi olur.

Diğer parçaları aldiniz mı?

Ek olarak almışken soğutma almak isterseniz bu modeli inceleyebilirsiniz:

Son düzenleme:
@BBurakBey diğer kasalara göre biraz farklı bir montajı var kasa gelmeden önce montaj videoları izlemek iyi olur.

Diğer parçaları aldiniz mı?

Ek olarak almışken soğutma almak isterseniz bu modeli inceleyebilirsiniz:
Diğer tüm parçaları aldım evet şimdilik amd işlemcinin kendi fanına güveniyorum. Ekstra bir durum olursa fazla bir sıcaklık düşünebilir hatta böyle black friday zamanları filan RGB li bir soğutma alırım gerek olursa tam görsel şölen olur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı