RTX 2070 AMD Ryzen 3700X sistem toplama

İşlemci hariç bir ürün göremedim şu an.

Az önce attığım sistemin bütçeyi aşmaması için sıvı soğutmayı çıkarmak gerek ekleyeyim.
Sorun değil sıvı soğutmayı sonradan da ekleyebilirim. Zaten bir çok kişi gerek olmadığını söyledi.

Çeşit çeşit ürün var, geçen hafta olmadığı için bu hafta daha büyük indirim yapıyorlar. Taksit olayını bilmiyorum ama.

Selamlar Gaming gecesini ben de takip ediyorum ve konuda açtım aceleyle sence MSI RX 5700 XT Gaming X ile ilgili düşüncelerin nelerdir? Güncelleme sorunları olduğu ile ilgili yorumlar ile karşılaştım. @Sylveon sen ne düşünüyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar gaming gecesini bende takip ediyorum ve konuda açtım aceleyle sence MSI RX 5700 XT Gaming X ile ilgili düşüncelerin nelerdir? Güncelleme sorunları olduğu ile ilgili yorumlar ile karşılaştım.
Yorumların zamanına bakarsan eski olduğunu görürsün ben sorunları çözdüler diye biliyorum. Çok iyi soğutmalı model bence kaçırma.

@Anduin Wrynn Maalesef ki bir bilgim yok. Güncelleme olayı 5700XT'nin kendisinedir. Gaming X ise MSI'ın üst düzey modellerindendir. Konuyu baltalamaktansa konunuzun açılmasını bekleyin.
Özür dilerim konuyu baltalamak gibi olacağını düşünmedim. Konumun açılmasını beklemeliyim o halde.

İndirim başladı bakalım alabilecek misiniz?

2 dakika içerisinde bitmiş ilginç ama zaten 3800X modelinin fiyatı uygundur değildi.

@SensationWhite indirim öncesi olan fiyata satmış ekran kartını Incehesap gidip almışlar indirim var sanıp yazık. Daha çok indirimli şekilde yenilenmişler sonradan anlamadım gitti.
Sistem için çok teşekkürler üstad ama bir şey soracağım. XPG güvenilir bir marka mıdır? Daha evvel hiç duymadım.
Bu mesajı yeni görüyorum.

XPG Adata markasının oyuncu ekipmanları denebilir kısaca.

Attığım PSU modeli RM750 ile yapı olarak aynı olması gerek o konuda sıkıntı olmasın.

SSD'yi bütünlüğü tamamlanması için koydum ama bazıları ısınma sorunu var diyor bazıları yok diyor anlamdım gitti o yüzden alternatif koydum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı