RTX 2070 AMD Ryzen 3700X sistem toplama

Monitör hariç yaklaşık 14.000 TL ve istediğiniz gibi sıvı soğutma koydum:
İşlemci: https://www.hepsiburada.com/amd-ryz...za=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc

Anakart: https://www.hepsiburada.com/asus-pr...A8Gn1tQZDXxJRko8OBOJne6nzdevy0OUaAkDSEALw_wcB

RAM: XPG 16GB 8X2 Spectrix D41 3200MHZ CL16 DDR4 Dual Kit Ram Siyah - AX4U320038G16-DB41 | Adeks Store

Ekran kartı: Asus GeForce RTX 2070 Super Strix 8GB Ekran Kartı (90YV0DI2-M0NA00)

SSD+HDD: Adata XPG Spectrix S40G RGB 512GB 3500/1900MB/s NVMe M.2 SSD (AS40G-512GT-C) | Teknobiyotik
veya

Kasa: Sharkoon Rev200 Tempered Glass Rgb Usb 3.0 Atx Mid Tower Kasa - n11.com

PSU: XPG CORE REACTOR 750W 80 Plus Gold Power Supply Güç Kaynağı | Adeks Store

Sıvı soğutma:
Veya

Sıvı soğutma olmadan RTX 2080 Super olabilir belki.
Bu arada asıl sorum şey olacaktı üstad. Hani parçalardan memmunum recep abi ve ali abi toplamış zaten baktığım sistemde ki parçaları performans olarak da iyiler. Ben sadece şuan ki hazırladığım donanıma sıvı soğutma gerekli olur mu ve aldığım kasa yeterli gelir mi onun merakındayım yine de ilgin için çok teşekkürler.
Adata'nın ürünüdür. Güvenilirdir. Ayrıca bu sisteme 1080P monitör yakışmaz. Önerim 2K 144Hz'dir.
Tavsiye için teşekkürler üstad. Araştırmaya başlayacağım. Sence böyle bir sisteme sıvı soğutma gerekli olur mu yoksa recep ve ali abi'nin yaptığı gibi Wraith Prism RGB LED yeterli olur mu? Bu arada kasa konusunda da kafa karışık.

Kasayı önermem ve ben daha üst segment bir ekran kartı koydum birde tüm sistemin parçaları ARGB şekilde çalışabiliyor görsel şölen 🙂 Oyun için stok yeterli denebilir ama oyun hariç yetersiz denebilir.

RTX 2080 Super alternatif:
2 adeta öne takmak için Arctic P14 140mm Kasa Fanı

Aynı şekilde 14.000 civarı.

Bu sistemi öneririm sanırım sen de buradan bakmışsın ama buradaki kasa çok daha iyi , wraith prism gayet güçlü bir soğutucu. İlla sıvı soğutucu istiyorum dersen satabilirsin wraith prismi.
Yok illa şart değil sıvı soğutucu. Parçalarda çok abartı ısınma olmaz diyor iseniz dediğiniz fanı alır takarım

Kasayı önermem ve ben daha üst segment bir ekran kartı koydum birde tüm sistemin parçaları ARGB şekilde çalışabiliyor görsel şölen 🙂 Oyun için stok yeterli denebilir ama oyun hariç yetersiz denebilir.

Daha evvel hiç amazondan bir ürün almadım. Ürün hızlı elime ulaşır mı? Onun dışında sistem gerçekten çok başarılı eline sağlık.
Sıvı soğutma yerine 2080S alın zaten sıcaklıklardan sıkıntı yaşamazsınız eğer overclock yapmak isterseniz ileride Black Friday veya kdv indiriminde bir tane de sıvı soğutma eklersiniz.
Yok zaten sıvı soğutmayı şart koşmuyorum. İster istemez adam akıllı toplayacağım ilk sistem ve herhangi bir ısınma olması korkusunu yaşıyordum. Bir kaç kişi sağolsun fan filan önerdi yeterli olur dedi. Yine de tavsiyenizi dikkate alacağım evet Black Friday'de olmadı alırım.

Ustam örnek verdiğin ekran kartı niye bu kadar ucuz? Anlatabilir misin?

Ustam örnek verdiğin ekran kartı niye bu kadar ucuz? Anlatabilir misin?
Gigabyte giriş seviyesi bir ekran kartı ama Asus DUAL, MSI Ventus serisi yerine çok daha mantıklı bir tercih.

Ön tarafında ışık yok, frekans hızları üst modellerin biraz altında (2-3 FPS en fazla fark), malzeme kalitesi gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı