RTX 2070 CS:GO Düşük FPS Sorunu

AimCraviTe

Megapat
Katılım
2 Şubat 2016
Mesajlar
349
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RTX 2070 Ventus kullanmaktayım. İşlemcim i7 8700 ve 16 GB RAM kullanıyorum. Ben daha çok rekabetçi oyunları oynadığım için Asus XG248Q 240Hz monitoru aldım. Şimdi biliyorum diyeceksiniz ki RTX 2070 720p çözünürlük için değil o yüzden 1024x768 düşük ayarlarda ekran kartı kendini tam kullanmaz o yüzden tam performans alamazsın gibi yorumlar yazacaksınız. Ama şunu söylemek istiyorum ki diğer çoğu CS:GO oyuncuları 240Hz kullanmakta ve GTX 1060 ile +300 ile 400FPS arası almakta. Peki ben neden bu değerleri göremiyorum? Ayrıca Asus XG248Q için en iyi mod hangisi? Demek istediğim FPS Mode, Racing Mode vs.)
 
CS:GO da yıllarca 1280-960 çözünürlüğünde oynadım ekran kartım GTX 765m ve 4700mq işlemcim vardı 100ü geçmezdi FPS ama onu bile alamıyordum çünkü ne işlemci ne ekran akrtı kendini kullanıyordu. Oyuna dışarıdan kodlar girerek daha fazla çalışmasını sağlıyorsun -thread 8 -high gibi komutlar var onları yaptığından emin ol. 1060 sahip adamın daha fazla FPS almasının sebebi ekran kartına ihtiyaç duyduğu içindir onun sisteminin. Seninki ihtiyaç duymuyo ben yatarım banane falan diyor senin kart güçlü olduğu için : ) Varsa başka sebebi söylerler zaten.
 
Anlamadığım şey bu kart 1080P'de de 240 Hz alabilir. Neden hâlâ 720P oynuyorsun? Ben RX 460 ile 1080P yüksek ayarlarda oynuyorum, genelde de iyi oynuyorum. Yani oynamayı bilen bilir. 500 FPS ile 6000 FPS arasında bir fark görmüyorum.

Bu arada zaten oyun sınırlıyor, bazı ayarlar yapman gerekiyor. Yaptın mı?
 
Rekabetçi oyunlarda 4:3 en iyisi @Ginnn arkadaşımızın dediği gibi kafa boyutunu ve vucut boyutunu daha geniş yapıyor ve daha iyi aim tutabiliyoruz. Onun dışında fps_max 0 yaptım ve eskisinden daha iyi oldu. Kapalı alanlarda 400 civarı alıyorum, Normal Dust 2'de ise 300 280 arası. 240 üstü olduğu sürece problem yok fakat @FrontPage. arkadaşımızın dediği gibi ekran kartı güçlü olduğu için kendini tam kullanmıyor da olabilir 4:3 için Teşekkürler beyler.
Ayrıca şu anda bir arkadaşımda i7 7700 ve gtx 1060, 8 Gb ram kullanarak zula oyununda low ayarlarda 4:3 de benden daha yüksek fps alıyor. Bunuda anlamış değilim ondada 240hz var.
-thread 8 -high gibi komutlar derken tam olarak açarmısın biraz konuyu merak ettim. -high komutunu biliyorum sanırım işlemciyi ön sıraya atıyor. Ama bu komutu fps_max 0 den sonra hiç denemedim. Onun dışlınmda thread ne dir?
 
Son düzenleme:
Bence bu Ray Tracing ( yada adı herneyse ) çok yeni bir teknoloji o yüzden böyle oluyor yeni güncellemelerle birlikte düzelir belki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…