RTX 2070 CS:GO Düşük FPS Sorunu

AimCraviTe

Megapat
Daha fazla  
RTX 2070 Ventus kullanmaktayım. İşlemcim i7 8700 ve 16 GB RAM kullanıyorum. Ben daha çok rekabetçi oyunları oynadığım için Asus XG248Q 240Hz monitoru aldım. Şimdi biliyorum diyeceksiniz ki RTX 2070 720p çözünürlük için değil o yüzden 1024x768 düşük ayarlarda ekran kartı kendini tam kullanmaz o yüzden tam performans alamazsın gibi yorumlar yazacaksınız. Ama şunu söylemek istiyorum ki diğer çoğu CS:GO oyuncuları 240Hz kullanmakta ve GTX 1060 ile +300 ile 400FPS arası almakta. Peki ben neden bu değerleri göremiyorum? Ayrıca Asus XG248Q için en iyi mod hangisi? Demek istediğim FPS Mode, Racing Mode vs.)

Ray tracing sadece Battlefield V' de var. Ben GTX 980' de 300-400 alıyorum(1024x768). Nvidia denetim masası ayarlarından veya CS GO cfg kodlarında sorun olabilir. CS GO başlatma seçeneklerine "-freq 240 -tickrate 128 -nojoy -novid -high " tırnaklar olmadan yaz uygula öyle bir dene(Performansa nerdeyse hiçbir etkisi yok fakat neden denemeyelim). "Fps max 0 "olduğundan da emin ol. Ayarlarını atarsan belki yardım daha çok yardımcı olabilirim. Mod olarakta dediklerine göre Asus' un standart modu en iyi renk. Fps ise siyah kısımlar için en iyisi diyorlar. Diğer modlara ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. RTX serisi işlemci OC li şekilde daha iyi performans verdiği de gerçek. 260 270 civarı fps alıyorsan OC' li şekilde dene. Msi anakartında çok kolay OC. Asus hakkında hiçbir fikrim yok.

@AimCraviTe
Merhaba , AMD Ryzen 5 1600 ve Sapphire Rx580 Pulse ile CS' de 250 nin üstünde fps alıyordum ve drop olmuyordu. Fakat ekran kartımı MSI Rtx2070 ile değiştirince fps im 250-180 arasında gidip gelmeye başladı. Bazı durumlarda anlık takılmalar oluyor.

Isınma probleminin kontrolünü yaptım orada bir sıkıntı yok.

Counter Strike görüntü ayarları ;
144 hz
1920 x 1080
Tüm ayarlarım lowda

Cs , ekran kartına çok fazla ihtiyaç duymayan bir oyun.Darboğazdan dolayı fps düşüşü yaşıyor olabilirim.

Bende benzer sorunlar yaşıyorum durum ryzen işlemciden kaynaklanıyor intel kadar tek çekirdek performansı olmadığı için yüksek FPS veremiyor ayarları ultra ya yükseltin 300 den aşağı FPS almazsınız.

@ardayz ayarları ultraya alınca fps biraz daha düşüyor.İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyordum , bu tarihi biraz daha geriye çekecem gibi duruyor.Belki kaçırdığım bir şeyler vardır.Bu arada low ayarlarda fps i 200 e sabitlediğim zaman bir sıkıntı olmuyor ne zaman 250 -300 arası bir fps istesem drop başlıyor.

30 dakika Cs oynadım cpu 63 dereceydi.Diğer bileşenler 60 derecenin altındaydı.

Merhaba, Bende şu anda FPS hakkında hiç bir problemim yok CS:GO'da. Gerekli başlatma komutlarını yazdım, Ayarlar Low'da, Çözünürlük ise 1024x768 ( Rekabetçi Çözünürlüğü hep bunu kullanıyordum ) Ve sorunsuzca oynuyorum. Tek sorunum şu, Monitorum Asus XG248Q 240Hz fakat NVIDIA Güncellemesi ile G-Sync Compatible oldu. O yüzden şu anda G-Sync devre dışı bıraktım çünkü CS:GO, Zula gibi rekabetçi oyunlarda ekranda yırtılmalar yaşıyorum ve buna benzer sorunlarla karşılaşıyorum.

Monitorunuz kaç hertz ? ona göre oyunda konsola 60 hertz ise fps_max 61| 75 hertz ise fps_max 76| 144 ise fps_max 145 deneyebilirsiniz olmazsa arkadaşın dediği gibi güncelemelerle düzeltilir

Monitorunuz kaç hertz ? ona göre oyunda konsola 60 hertz ise fps_max 61| 75 hertz ise fps_max 76| 144 ise fps_max 145 deneyebilirsiniz olmazsa arkadaşın dediği gibi güncelemelerle düzeltilir
240Hz kullanıyorum. Gerekli komutları yazdım zaten. Yinede teşekkürler.

-w 1440 -h 1080 komutuyla yine 4:3 fakat 1080p çözünürlükte oynayabilirsin. Çözünürlük düştükçe adamlar büyümez, csgo gayet güzel scale ediyor birebir aynı görüntüyü daha bulanık alıyorsunuz sadece.

Çözünürlük 4:3 olduğu zaman Map daha küçük oluyor ve Adamların kafaları ve gövdeleri daha geniş oluyor. MMOFPS oyuncuları bu yüzden hep 4:3 oynar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…