RTX 2070 CS:GO düşük FPS

muhammed akbas

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Elimde i5 9600K işlemci, ASUS ROG STRIX RTX 2070 ekran kartı, Corsair 16 GB 3000 MHz RAM, Cooler Master 120mm sıvı soğutucu var fakat CS:GO'da 4/3 ekran ölçeği 1024-768 ve bütün ayarlar en düşükte Max 100 FPS alıyorum. FPS_MAX 0 yapıyorum, onu söyleyecek olursa diye. Bundan 1 ay önce ortalama 500 FPS alıyordum fakat 1 günde FPS bu hale geldi. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. PUBG Ultra ayarlarda ortalama 140 FPS alıyorum, CoD Warzone Ultra ayarlarda ortalama 130 FPS alıyorum. Sadece ve sadece CS:GO'da sıkıntı var. PC'ye format attım, olmadı, oyunu sildim bütün dosyalarıyla birlikte hem de Cloud kapalı. Baştan yükledim, yine olmadı, Allah aşkına ana bir akıl verin, nedir bu sıkıntı? PUBG Ultra ayarlarda aldığım FPS'i CS:GO en Low ayarlarda alamıyorum, şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sürücü kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ben gt 1030 ile 150-180 fps alıyorsam sizin 2070 ile 600 fps falan almanız lazım.

Eskiden de aynı ayarlar da mı oynuyordun?

Aynen ben yillardir ayni ayarlarla oynuyorum. Twitch üzerinden yayın bile yapıyordum. Bir ay kadar ara verdim sonra girdim FPS yerlerde
Hocam sürücü kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ben GT 1030 ile 150-180 FPS alıyorsam sizin 2070 ile 600 FPS falan almanız

Onu da denedim fakat hiçbir sonuç elde edemedim. Şöylede bir durum şaşırtıcı bir şekilde en düşük ayarlda bile keran kartı kullanımım %95'lerde bütün arkadaşlarımın ekran kartı Max %30 %35 arası benim de eskiden öyleydi bence burada burada bir skıkıntı var. Çünkü bu ayarlarda CS:GO gibi oyunda ekran kartı kullanımı bu kadar olamaz ki hatırlıyorum ekran kartımın fanları bile çalışmıyordu bazen o akdar az kullanılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…