Ürünü 2 ay kullanmışsın, hata onun kullanımından gelişen bir şeyse bile üstünden vakit geçtiği için bir yükümlülüğü yok. Ondan kaynaklandığını ispatlayamadığın gibi senden kaynaklanmadığını da ispatlayamazsın.
Ben 4-5 ay önce R5 3600 sattım. Adam ilk 3 gün sorun yok diye kullandı, O.C. Yapmış resimler vs attı. 4. gün bana bilgisayardan ses gelmiyor işlemciden kaynaklanıyor önceden yoktu bir sürü anakarta taktım dedi. Kabul etmedim, ses ile işlemcinin ne alakası var. Saatlerce kavga gürültü, servise yollamasına yardımcı oldum, pinler yamuk çıkmış senden kaynaklı parasını öde ya da iade al dedi. Önceki mesajlarını attım 50 tane anakarta takıp çıkardın dikkatli taksaydın dedim ve reddettim. Beni polise vereceğini söyledi bende vermek tabii ki hakkın. Varsa hakkın ara dedim. Allah'a havale ediyorum seni dedi.
İşlemciyi çalışan bilgisayardan söküp götürdüm 15 dakika sonra teslim ettim sağlam verdim.
8 ay önce sattığım anakartın aynasını sökerken kutuya koymayı unutmuşum. Adam almış 8 ay kullanmamış, parçaları topluyormuş 8 ay sonra birader bize eksik parça vermişsin parasını vereceksin diye mesaj attı. Oturmuş benimle 25 lira için kavga ediyor. 25 lira EFT yaptım engelledim.
Adam parçayı alıyor 7-8 ay kullanıyor bozulunca kavga etmek için mesaj atıyor. Başkasına kabahat bulacaksanız 2. el ürün almayın.
Öyle içimi dökeyim dedim. Alıcılar da çekilmiyor vallahi.