RTX 2070 Gaming Z vs. Armor

Tombuldore

Hectopat
Daha fazla  
En az 2K monitör almam gerektiği için bütçeden dolayı RTX 2080'den vazgeçmiştim fakat ufak bir araştırınca buna rastladım:

RTX 2070 ARMOR (3871 TL): MSI GeForce RTX2070 ARMOR 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

armor.png

RTX 2070 GAMING Z (3360 TL) :
gaming z.png

Newegg gerçekten kafamı karıştırıyor. Sanırım bu fırsat kaçmaz deyip GAMING Z'yi almalıyım. Ayrıca sitedeki tüm GPU'lar böyle ucuz.
Yani TR'de olsun içim rahat olsun falan desem bir de Gaming Z'nin 511 TL daha ucuz olması var. Ne yapmalıyım?

Newegg'de sepete ekledikten sonra üstüne kargo ücreti çıkıyor, üstüne garanti durumunda sıkıntıya düşüyorsunuz. İşlemci gibi kolay kolay bozulmayacak bir parça olsa 500 lira için değer derdim ama ekran kartı bu, derdi bitmiyor.

Newegg sitesinin gösterdiği fiyatlar ham fiyatlar. Üstüne kargo ve vergi de binince Türkiyedeki fiyatlara yaklaşıyor. Asıl ödeyeceğiniz fiyat ürünü sepete ekleyince belli oluyor.

Newegg sitesinin gösterdiği fiyatlar ham fiyatlar. Üstüne kargo ve vergi de binince Türkiyedeki fiyatlara yaklaşıyor. Asıl ödeyeceğiniz fiyat ürünü sepete ekleyince belli oluyor.
Evet vergi ve kargo dahil 3,501 TL ediyor ve en fazla 3 işi günü içerisinde geliyor.
Ve bu kartın Türkiye'de ortalama fiyatı ise 4,800 TL

Anlıyorum. Gaming Z modelini öneririm. Soğutması Armor serisinden daha üstün diye biliyorum. RGB ışıklar da kasanıza hoş bir görüntü katacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı