RTX 2070 görüntü gitme sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Gazi Ekonomi)
Arkadaşlar RTX 2070 Duke sahibiyim. Masaüstünde dolaşırken filan sorun yok. Ama oyun açınca ya açılırken ya da bir süre sonra ekran gidiyor ekran kartı fanları son hız dönmeye başlıyor ancak restart atınca duruyor. Diğer bileşenlerde çalışmayı sürdürüyor. Sıcaklıklar 75 dereceyi geçmedi. Format attım 3 kere yazılımda kaynaklı sorun vardır diye ama hala aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birebir aynı sorun bende de var ve çözemiyorum. Konuları takipleşelim.

Tam olarak aynı sorunu bende yaşıyordum RX 480 kartımla. HDMI kablosunu monitördeki diğerine taktım ve ekran kartının üstünde olan diğer HDMI girişine taktığımda problem çözülmüştü. Şu an 1 haftadır 2060 kullanıyorum henüz tekrar yaşanmadı.

Büyük ihtimalle ekran kartınızda sorun var. Siz yinede ekran kartının frekansını azaltmayı deneyebilirsiniz. İyi günler.
Kart Coil Whine var diye garantiye göderdim. Coil Whine yok dediler ve 12 saat test etmişler. Kartta sorun olacağını zannetmiyorum.

Oyun falan fark etmiyor. Yüke binince gidiyor. PSU'dan dediler. Gittim CM Masterwatt 750 aldım. 1 Haftadır sorun yoktu bugün yine oldu.

Çok ilginç. Bende 2013 yılında aldığım kasadaki Thermaltake 600w PSU var ve neredeyse tüm parçalarımı yeniledim (Ryzen 2600x, 16GB RAM, B450 Tomahawk, MSI 2060) belki o yüzden PSU yetersiz kaldığı için bu problemin olabildiğini düşündüm. Oyunlar ilk açıldığında GPU kullanımı %100'e fırlayıp 70 dereceyi geçiyordu ama sadece birkaç saniyeliğine ama bu PC'nin gitmesine yetiyordu. Şimdi siz PSU değiştikten sonra oluyor diyorsunuz o zaman problem bambaşka bir şey.

Oyun falan fark etmiyor. Yüke binince gidiyor. PSU'dan dediler. Gittim CM Masterwatt 750 aldım. 1 Haftadır sorun yoktu bugün yine oldu.
Kullandığınız monitör eski mi? Eğer kasa çalışmaya devam ediyorsa sorunu monitörde aramanız gerekiyor. Başka bir sorun göremedim.
Dostum sen PSU yu değiştirdin mi?

Kullandığınız monitör eski mi? Eğer kasa çalışmaya devam ediyorsa sorunu monitörde aramanız gerekiyor. Başka bir sorun göremedim.

Dostum sen PSU yu değiştirdin mi?
Monitörü 2018 Kasımda aldım. Samsung CF390 modeli.
Önceki PSU'da da oluyordu. Forumda PSU'da sıkıntı var dediler. Aynı şekilde kartın servisi de PSU dedi. Bende bu yüzden değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…